Samsung dokončuje 4G novinku Galaxy A15

Samsung dokončuje 4G novinku Galaxy A15
2023-10-09T13:35:08+02:00
• 9. 10. 2023

Zdroj: SamMobile

Únorový model Galaxy A14 4G od společnosti Samsung se může pomalu začít bát o své místo mezi aktuálními produkty. Benchmarková platforma Geekbench potvrzuje předchozí spekulace kolem telefonu s názvem Galaxy A15 4G, který už stihl také projít testováním jako model pod kódovým označením SM-A155F. V jeho závěsu by mohlo ještě dorazit druhé provedení podporující 5G sítě.

V zajetých kolejích

Pokud dáme dohromady všechny aktuálně dostupné spekulace, tak přední část zabere 6,4palcový displej s Full HD+ rozlišením a pro neznámou selfie kamerku připraví výřez typu Infinity-U. Z rozměrů může především zaujmout očekávaná tloušťka 8,4 mm. Hardwarovou stránku postaví na osmijádrovém procesoru Helio G99 od MediaTeku a operační paměť RAM o velikosti 4 GB.

samsung galaxy a15 4g 2 486x600x

Zdroj: SamMobile

Ačkoliv není upřesněna kapacita interního úložiště, tak je vysoce pravděpodobné, že se zde ukáže 64GB interní úložiště. Navíc nelze vyloučit ani další vyšší paměťové konfigurace. Vzadu budou čekat tři objektivy fotoaparátu, přisvětlovací LED blesk nebo minimálně 5 000mAh baterie. Dále boční tlačítko by mělo nabídnout skener otisků prstů.

Zmiňovaný operační systém Android 14 poběží pod platformou One UI ve verzi 6.0. Nakonec nejbližší týdny určitě přinesou další podrobnosti, přičemž oficiální představení lze vyhlížet v rámci několika měsíců.

samsung galaxy a15 4g 3 1920x1080x

Zdroj: SamMobile

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat