Sennheiser Accentum jsou sluchátka s 50hodinovou výdrží a hybridním ANC

Sennheiser Accentum jsou sluchátka s 50hodinovou výdrží a hybridním ANC
2023-09-30T13:23:35+02:00
• 27. 9. 2023

Zdroj: Gizmochina

1

Společnost Sennheiser, která se proslavila špičkovými produkty v oblasti audio techniky, představila nová bezdrátová sluchátka Accentum, která by podle slov společnosti měla sdílet mnoho vlastností se špičkovým modelem Momentum 4.

Sennheiser Accentum

Z pohledu designu Accentum z vyššího modelu Momentum 4 vycházejí, ale samozřejmě je zde jasně znát cenový rozdíl mezi těmito modely. Accentum mají náhlavník z plastu a ovládání dotykovými gesty u Momentum 4 byly nahrazeny tlačítkovým ovládáním. Sluchátka Accentum jsou vybavena 37mm dynamickými měniči, které mají poskytnout kvalitní basy a čistý zvuk. Sluchátka také přicházejí s hybridním ANC pro potlačení okolního hluku, které používá mikrofony na vnější i vnitřní straně sluchátek. K dispozici je také technologie redukce vlivu foukajícího větru na kvalitu hovoru.

Senn Accentum 2 1980x1302x

Zdroj: Gizmochina

Pro párování se zařízením je k dispozici technologie Bluetooth 5.2, která podporuje párování s více zařízeními najednou. Nechybí zde ani podpora zvukového kodeku aptX HD společně s podporou kodeků SBC a AAC pro lepší kvalitu a stabilitu zvuku. Podle společnosti Sennheiser sluchátka nabídnou až 50 hodin přehrávání na baterii, která podporuje rychlé nabití, a to 5 hodin provozu během 10minutového nabíjení. Sluchátka je možné nabít s dodávaným USB-C kabelem. Cenovka sluchátek je stanovena 179.99 USD.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Co je to ACN? 😉

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat