Nová série Redmi Note má obsahovat až 5 zástupců

Nová série Redmi Note má obsahovat až 5 zástupců
2023-09-08T15:00:27+02:00
• 8. 9. 2023

Zdroj: Mi

Osamostatněná značka Redmi od firmy Xiaomi má již navrženou řadu Note 13, kde dokonce podle aktuálního úniku se objeví pět mobilních zástupců. Každý telefon sice o sobě prozrazuje jen špetku informací, ale s blížícím se termínem představení se množství prvků bude nepochybně rozšiřovat. Čínský producent hodlá oslovit široké spektrum uživatelů, stejně jako v případě předchozích generací.

Už na podzim

Základním kamenem se nejspíš stane Redmi Note 13 4G, který odděleně dorazí ve verzi podporující technologii NFC. U hardwaru údajně nasadí čip Snapdragon a jedna z variant zamíří také do Evropy. Další Redmi Note 13 5G by si měl vysloužit procesor od MediaTeku a tři objektivy fotoaparátu vzadu. Navíc mají být připraveny celkem tři provedení s rozdílnými hlavními snímači.

Následuje dvojice Redmi Note 13 Pro 5G a Pro+ 5G, ale jen Note 13 Pro 5G u sebe prozrazuje čipovou sadu od MediaTeku, 16MPx selfie kamerku nebo 200MPx snímač ISOCELL HP3 od Samsungu. Ještě bude připraven ultra-široký objektiv (8MPx) a 2MPx makro fotoaparát. Poslední model Redmi Note 13 Turbo má vynikat čipem od Qualcommu či převzít skladbu fotoaparátů od Note 13 Pro 5G.

Celá série poběží pod záštitou platformy MIUI 14 vycházející z operačního systému Android 13. Firma s největší pravděpodobností přejde k oznámení během příštího měsíce.

Zdroj: xiaomiui.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat