Příští rok přijdou větší iPhony Pro

Příští rok přijdou větší iPhony Pro
2023-09-18T11:35:58+02:00
• 18. 9. 2023

Zdroj: Apple

Apple má za sebou představení hlavních novinek pro tento rok v kategorii mobilů. Zatím se rozjíždí předobjednávky nových iPhonů, přičemž k zákazníkům zamíří už koncem týdne. Mezitím zde ale máme první náznaky toho, co čekat další rok od tohoto technologického giganta.

Na tablety se nezapomene

Zatím je příliš brzy na nějaké úniky a na běžné spekulace. I tak přichází Mark Gurman z redakce Bloomberg, který je uznáván zejména díky svým analýzám, které se většinou zcela potvrdí. V nejnovější jeho zprávě kolem novinek od Applu naznačuje, co máme očekávat již ten další rok.

Konkrétně naznačuje, že právě Pro série iPhonů dostane větší displeje, ale jak moc se to odrazí na celkové velikosti, to nyní nelze říci. Avšak samotné zobrazovací panely budou hrát hlavní roli při představování. Možná se dočkáme nějaké nové technologie, ale možná Apple zůstane jen u vylepšování specifikací.

Apple se také bude příští rok věnovat tabletům a nejvíce pozorností dostanou iPady Pro. Firma by měla nasadit OLED technologii u obou modelů, tedy 11palcového a 13palcového. I klávesnice Magic Keyboard projde změnou a údajně bude mít kovové provedení, aby více odpovídala samotným notebookům.

Upravit příspěvek “Apple představil iPhone 15 a iPhone 15 Plus” ‹ Dotekomaniecz — WordPress Google Chrome 12092023 19 55 38 1920x1080x

Zdroj: Apple

U hodinek máme očekávat příchod měření krevního tlaku a také elektronického trenéra, který bude využívat umělou inteligenci. Co se týče notebooků, tak budou nasazeny nové procesory s 3nm technologií. V oblasti softwaru máme mimo jiné očekávat větší posílení umělé inteligence a možná se dočkáme konkurence pro ChatGPT.

Nejvíce se Apple zaměří na Vision Pro a propagaci projektu, jelikož se očekává, že právě první verze během prvního roku bude dírou na peníze. Apple musí vyvolat co největší haló efekt, aby obhájil náklady a také samotnou cenu těchto brýlí s virtuální realitou.

Zdroj: bloomberg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat