Amazfit uvádí 5. generaci známých hodinek Bip

Amazfit uvádí 5. generaci známých hodinek Bip
2023-08-03T15:00:45+02:00
• 3. 8. 2023

Zdroj: Amazfit

Nabídku cenově dostupných hodinek právě teď rozšiřuje čínská firma Amazfit, která se postarala o aktualizaci populární řady s názvem Bip. V pořadí 5. generace má za hlavní úkol uspokojit méně náročné uživatele, proto se může zdát, že novinka působí obyčejným dojmem. Ovšem ve výbavě najdete i prvky dostupné spíše u prémiových zařízení.

Mají čím zaujmout

Vpředu je připraven 1,91palcový TFT displej s rozlišením 380 x 320 pixelů, který pohání uvnitř ukrytá baterie o velikosti 300 mAh. Její výdrž se pohybuje v rozmezí mezi 5 až 26 dny dle zvoleného režimu. Samotné pouzdro bylo vyrobeno z plastu a ještě mu náleží silikonový řemínek. Zvýšenou odolnost dokládají získanou certifikací IP68.

amazfit bip 5 1 1600x872x

Zdroj: Amazfit

Senzor BioTracker dokáže měřit tepovou frekvencí, spánkovou aktivitu či okysličení krve. Sportovci ocení celkem 4 polohovací služby (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou) a 124 sportovních režimů. Po spárování přes Bluetooth 5.2 lze napřímo vyřizovat telefonní hovory, protože nechybí ani reproduktor s mikrofonem.

Po stránce softwaru běží pod platformou Zepp OS 2.0 obsahující třeba přes 70 různých ciferníků. Na prodejní pulty dodají tři barevné verze (bílou, černou, růžovou) za cenu 90 eur (tj. cca 2 158 Kč).

amazfit bip 5 2 2566x804x

Zdroj: Amazfit

Zdroje: amazfit.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat