Apple vydal iOS 16.6, obsahuje důležité bezpečnostní aktualizace

Apple vydal iOS 16.6, obsahuje důležité bezpečnostní aktualizace
2023-07-26T08:00:57+02:00
• 26. 7. 2023

Zdroj: Apple

1

Apple vydal aktualizaci svého systému ve verzi iOS 16.6., která je určena pro všechny majitele iPhonů. Vedle iPhonů je k dispozici i pro iPady.

Apple vydal důležitou aktualizaci

Apple vydal hromadnou aktualizaci iOS 16.6. iPadOS 16.6, tvOS 16.6, watchOS 9.6 a macOS 13.5, která pro všechna zařízení obsahuje jednotné poznámky k vydání. Aktualizace obsahuje opravy chyb a důležité zabezpečení systému. Vzhledem k tomu, že se kvapem blíží vydání nového systému iOS 17, neočekává se, že by aktualizace pro iOS 16 obsahovaly nějaké nové funkce.

ios16 6 1290x1307x

Zdroj: Dotekomanie

Apple v tuto chvíli zaměřuje veškeré úsilí na finální ladění nové verze iOS 17 a 16ka již v podstatě přináší pouze opravy chyb a zabezpečení. iOS 17 je v podstatě ten jediný, který přinese jakékoliv nové funkce, změny a podobně. Je také dobré připomenout, že iOS 17 si nenainstalují majitelé telefonů iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Tyto telefony zůstanou na iOS 16 s tím, že pro ně budou již vydávány opravy chyb a bezpečnostní aktualizace.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Líbí se mi, že Apple, i když ukončí podporu apgrejdů, pokračuje s bezpečnostníma záplatama. Narozdíl od androidu. Teď jsem zrovna nabastlil myslím 15.7.x do starý sedmičky. Mobil spoustu let starej, ale stále zabezpečenej. Palec nahoru.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat