WhatsApp pro Android získá lepší viditelnost zmeškaných hovorů

WhatsApp pro Android získá lepší viditelnost zmeškaných hovorů
2023-05-06T13:40:38+02:00
• 6. 5. 2023

Zdroj: Dotekamanie.cz

WhatsApp stále vylepšuje svou aplikaci, která patří v současnosti k tomu nejlepšímu, co můžeme pro komunikaci s lidmi využívat. Ačkoliv aplikace stále nemá tolik vychytávek, jako například konkurenční Telegram, postupně se zlepšuje a svého konkurenta dotahuje.

Zmeškané hovory v aplikaci WhatsApp

Co je na druhou stranu nutné říci a co hraje ve prospěch WhatsApp, je bezpečnost. Zabezpečení komunikace end-to-end šifrováním je oproti Telegramu zapnuté ve výchozím stavu a WhatsApp tak patří mezi nejbezpečnější komunikační platformy. Uživatelé verze pro Android by se brzy mohli dočkat drobného vylepšení. Tím je lepší viditelnost zmeškaných hovorů. V současné době je zmeškaný hovor označená červeným indikátorem a nově by měl celý kontakt, v případě zmeškaného hovoru, zčervenat.

wa missed call text highlight 960x1013x

Zdroj: WABetaInfo

Tuto možnost již mají uživatelé aplikace pro iOS a nově by se měla dostat i na Android. Novinka se objevila ve beta verzi aplikace s číslem sestavení 2.23.10.4, které je k dispozici pro registrované v beta programu Google Play. Tato nová funkce je prozatím omezena co do počtu uživatelů, kteří ji mohou zaznamenat i přes to, že mají staženou poslední beta verzi. Postupně by se však měla dostávat k většímu počtu testerů. Zatím není známý termín, kdy se novinka dostane mezi všechny uživatele.

Zdroje: androidpolice.com, wabetainfo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat