Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition byl představen, nabídne hodně muziky za rozumný peníz

Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition byl představen, nabídne hodně muziky za rozumný peníz
2023-05-27T23:11:38+02:00
• 28. 5. 2023

Nubia Z50 Ultra; Zdroj: Gizmochina (se souhlasem)

Společnost Nubia Mobile představila svůj vlajkový telefon Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition. Za rozumnou cenu nabídne opravdu působivé specifikace.

Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition by měla potěšit hlavně fotografy

Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition nabízí opravdu mnoho a potěšit by měla především ty uživatele, kteří potřebují telefon, který také dobře fotí. Jak již napovídá název Photographer’s Edition, telefon byl navržen pro fotografické nadšence a co z něj dělá tu fotografickou edici? Je to 64MPx fotoaparát vybaveným optickou stabilizací OIS, který je doplněn širokoúhlým fotoaparátem s rozlišením 50 MPx a úhlem záběru 116° a tuto dvojici pak doplňuje ještě 50MPx periskopický senzor.

Nubia Z50 Ultra Photographers Edition 2 1024x913x

Zdroj: Gizmochina

Prezident divize ZTE a Nubia Technology sdělil, že se společnost zavazuje k tomu, aby tento výjimečný telefon poskytoval ty nejdokonalejší fotografické výsledky. Zdůrazňuje především složitou kombinaci a souhru mezi ohniskovou vzdáleností, clonou, pixely, snímači a dalšími faktory, které přispívají k perfektním fotografickým výsledkům. Telefon, respektive jeho povrch je opatřen jedinečnou strukturou vytvořenou 3D laserovým gravírováním. Tato textura je pak doplněna kombinací materiálů ze skla a kůže.

Nubia Z50 Ultra Photographers Edition 3 1002x1024x

Zdroj: Gizmochina

Nubia Z50 Ultra Photographer’s Edition je vybaven 6.8palcovým Full HD + AMOLED displejem, který disponuje poměrem stran 20:9 a obnovovací frekvencí 120 Hz. Telefon je poháněn osmijádrovým procesorem Snapdragon 8 Gen 2 vyráběným 4nm technologií a vybavený grafickým čipem Adreno 740. a k dispozici je 16 paměti RAM. Telefonu nechybí ve výbavě podpora dvou SIM karet, stereofonní duální reproduktory s podporou DTS, 5G mobilní připojení, nebo 80W nabíjení, které dodá 5 000Ah baterii rychle energii.

Telefon se začne prodávat 31. května a jeho cena byla stanovena na 4 799 yuanů, zhruba 678 dolarů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat