Huawei je připraven vypustit model Enjoy 60X

Huawei je připraven vypustit model Enjoy 60X
2023-04-15T11:35:18+02:00
• 15. 4. 2023

Zdroj: Gizchina

Společnost Huawei se už v nadcházejících dnech postará o zařazení jednoho cenově dostupného modelu do známé série Enjoy. Zařízení ukryté pod označením STG-AL00 v konečném výsledku ponese název Enjoy 60X a zaujme místo v rámci segmentu střední třídy. Ještě před oficiálním odhalením známe klíčové specifikace, finální podobu a možnou prodejní cenovku.

Přírůstek pro masy

Přední část má zabrat 6,95palcový displej s HD+ rozlišením a poměrně výrazný výřez pro 8MPx selfie kamerku. Hlavní výkon bude dodávat čipová sada Kirin 710A z vlastní dílny po boku 8GB operační paměti RAM. Ke všemu výrobce dá na výběr ze tří paměťových konfigurací (128, 256, 512 GB). Článek baterie o velikosti 7 000 mAh doplní o technologii rychlého 22,5W nabíjení, což by mělo zajistit slušnou výdrž vzhledem k méně výkonnému hardwaru.

Enjoy 60X 1 1024x946x

Zdroj: Gizmochina

Přestože zpracování zad budí dojem prémiového telefonu, tak nabídnou pouze přisvětlovací LED blesk, 48 MPx a 2 MPx objektiv. Moc toho nezmění ani umělá kůže. Uživatelským prostředím bude doprovázet operační systém HarmonyOS 3.0. Zatím vše uzavírá funkce dual-SIM nebo očekávané tři varianty barev – černá, modrá, zlatá. Nejnižší konfigurace má cenově začínat někde u hranice 6 175 Kč.

Enjoy 60X 2 1221x2048x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat