Vodafone přidává speciální dětský tarif

Vodafone přidává speciální dětský tarif
2023-02-13T16:36:10+02:00
• 13. 2. 2023

Zdroj: Vodafone

Mobilní operátoři se snaží nalákat klienty na pořizování kombinovaných služeb. Nyní v rámci rodinné nabídky lze získat i speciální tarif pro dítě, ale až tak výjimečný ve skutečnosti není.

Dětský tarif

Vodafone v tiskové zprávě upozorňuje na možnost si pořídit dva dětské tarify k dvěma neomezeným tarifům v rámci rodinné nabídky. Jeho cena je nastavena na 326 Kč měsíčně, přičemž obsahuje 120 minut volání na všechny sítě, neomezené SMS zprávy a také 3 GB FUP limitu.

„Na základě zpětné vazby od zákazníků jsme se rozhodli naši rodinnou nabídku doplnit o dětský tarif, abychom vyšli vstříc rozdílným potřebám členů rodiny,“ uvádí Simona Lišková, marketingová ředitelka Vodafonu.

Podmínky:

  • Zákazník může využít nabídku až dvou výhodných tarifů pro své děti ve věku od 6 do 15 let. Podmínkou je mít na stejném zákaznickém účtu také minimálně dva tarify Neomezený Super nebo vyšší (samostatně nebo v Kombinované nabídce).
  • Dětský tarif se skládá z: Tarif Start s FUP 1 GB, 130 minut na volání (s trvalou slevou 20%), neomezené SMS Fér (s trvalou slevou 100 %) a 2GB zvětšení datového balíčku naplno (s trvalou slevou 100 %). Cena tohoto tarifu je po odečtení všech slev 325,91 Kč / měs.

Samotné tarify Neomezené Super, které jsou navázány na tuto nabídku, vyjdou každý na 871 Kč měsíčně. Sice se může jednat pro některé zajímavou volbu, ale zmíněný dětský tarif se v podstatě dá srovnat a s nabídkou #jetovtobě, kde nejnižší tarif je za cenu 327 Kč, tedy o 1 Kč dráž, ale zájemce dostane 250 minut do všech sítí. Vychází tedy výhodněji.

Screenshot 310x578x

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat