Samsung oznámil uvedení Galaxy Book 2 Pro 360 se Snapdragonem 8cx Gen 3

Samsung oznámil uvedení Galaxy Book 2 Pro 360 se Snapdragonem 8cx Gen 3
2023-01-03T08:00:18+02:00
• 3. 1. 2023

Zdroj: Samsung

Samsung právě oznámil uvedení svého nového notebooku Galaxy Book 2 Pro 360, který by měl pohánět procesor Snapdragon 8cx Gen 3. Nový notebook by měl být uveden v lednu na jihokorejský trh.

Nový notebook od Samsungu

Tento notebook je, jak již napovídá název, vybaven systémem, který z něj vytváří jak notebook, tak i tablet. Notebook dostal do vínku komponenty od Qualcommu – procesor Snapdragon 8cx Gen 3, grafický procesor a také Wi-Fi modul. Notebook je dále vybaven AMOLED displejem s úhlopříčkou 33,7 centimetru. Tělo notebooku je silné 11,5 mm a váží 1,04 kg.

galaxy book 2 1 1654x854x

Zdroj: Samsung

Nový procesor Snapdragon 8cx Gen 3 ve srovnání se starší verzí Gen 2 přináší až o 57 % vyšší výkon na úrovni systému a až o 85 % vyšší výkon na úrovni multitaskingu. Vedle procesoru je notebook vybaven grafickým procesoru Snapdragon Adreno, který přináší až o 60 % vyšší grafický výkon oproti integrované grafice v čipu. Síťovou konektivitu zajišťuje technologie Qualcomm FastConnect 6900, který přináší rychlé Wi-Fi 6E připojení.

Baterie disponuje kapacitou, která zajistí výdrž až 35 hodin sledování videa na jedno nabití. Notebook lze také používat s chytrým stylusem S Pen od Samsungu. Cena notebooku je stanovena v přepočtu na 1 490 dolarů a k dispozici bude 16. ledna v Jižní Koreji.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat