Galaxy Tab Active 5 se ukazuje na rednerech aktualizováno

Galaxy Tab Active 5 se ukazuje na rednerech [aktualizováno]
2024-01-02T19:31:02+02:00
• 2. 1. 2023

Zdroj: Samsung

Aktualizováno 2. 1.

Objevily se tiskové rendery odolného tabletu Galaxy Tab Active 5 a současně s nimi zde máme další specifikace. Tentokrát zdroj uvádí, že kapacita baterie nakonec bude kolem 5000 mAh. Kromě toho zde bude podpora pro stylus, ale v samotném těle pro něj nebude místo. Naopak jeden otvor bude dedikován pro sluchátkový konektor. Tablet má mít 8palcovoý displej s Full HD+ rozlišením. Mělo by se tak jednat o vhodné menší zařízení do náročnějších podmínek.

Samsung Galaxy Tab Active 5 leaked renders 5 jpg 452x900x Samsung Galaxy Tab Active 5 leaked renders 3 jpg 536x900x Samsung Galaxy Tab Active 5 leaked renders 2 jpg 536x900x

Zdroj: mspoweruser

Původní článek 7. 12.

Nabídku odolných zařízení se chystá opět rozšířit jihokorejská společnost Samsung, která postupně sbírá všechny klíčové certifikace před oficiálním oznámením tabletu s názvem Galaxy Tab Active 5. Jenom díky zveřejněným záznamům v databázích jsou k dispozici první možné specifikace. Každopádně připravované zařízení zatím příliš nevybočuje ze zajetých kolejí od posledního zástupce v řadě.

Obrněná klasika

U přední části bychom se měli dočkat displeje se zvýšenou citlivostí na tlak, aby tablet bylo možné ovládat i v rukavicích. Jedna z několika variant do vnitřní části dostane interní úložiště o velikosti 128 GB, které bude možné rozšířit pomocí paměťové microSD karty. Celkovou výdrž pravděpodobně zaštítí baterie s kapacitou 10 000 mAh, ale pouze za doprovodu technologie rychlého 15W nabíjení. Naštěstí celý článek ponechají nadále uživatelsky vyjímatelný.

Odolná konstrukce doposud stihla posbírat certifikace odolnosti MIL-STD-810G a IP68. K tomu nelze pochybovat ani nad podporou dotykového pera S Pen z vlastního portfolia. Základní model podporující jen WiFi připojení doplní ještě druhé řešení rozšířené o datové přenosy pomocí 5G sítí. Tablet půjde pořídit minimálně v jedné tmavší barevné variantě – černé či šedé.

Novinka rozhodně nedorazí dříve než série Galaxy S24 naplánovaná na leden 2024. Tento odolný přírůstek spatří světlo světa asi po boku telefonu Galaxy Xcover 7, a to někdy během 1. nebo 2. čtvrtletí následujícího roku.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com, phonearena.com, mspoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat