Apple představil aplikaci Business Connect

Apple představil aplikaci Business Connect
2023-01-27T19:30:32+02:00
• 27. 1. 2023

Zdroj: Apple

Apple je jednou z mála společností, která nabízí mapovou službu společně s dodatečnými funkcemi a možnostmi. V podstatě se snaží konkurovat Googlu. Zatímco po vizuální stránce mohou překonat kdejakou konkurenci, tak v případě funkcí má Apple co dohánět. Například až nyní jsme se dočkali aplikace, která umožňuje firmám upravovat informace o jejich pobočkách, místech, prodejnách a podobně. Novinka se jmenuje Apple Business Connect.

Apple Business Connect

Apple uvádí, že aplikace byla designována jako centrum pro úpravu informací o jejich prodejně nebo místě firmy. Nejde zde ale jen o záznam přímo v Apple Mapách. Společnost uvádí, že lze změnit údaje skrze Apple Business Connect i v jiných službách jako Messages, Wallet, Siri a dalších.

Apple Business Connect Apple Maps Ace Hotel 1543x2160x Apple Business Connect Apple Maps La Colombe 1543x2160x Apple Business Connect Ecosystem Showcase Walmart 1543x2160x

Zdroj: Apple

Nabízí se i nástroje pro zveřejňování dodatečných informací, akcí nebo výzev. Mezi novinky patří i funkce Showcases („Vitrína“), která slouží pro zobrazení aktuální nebo sezónní nabídky. Bohužel je tato funkce k dispozici jen v USA, ale plánuje se rozšíření do celého světa, jen nebylo uvedeno, kdy se tak stane.

Aby obchodník mohl využívat tuto aplikaci, musí se registrovat na speciální stránce se svým Apple ID. Aplikace je k dispozici jen pro iOS. Zřejmě se jen tak nedočkáme aplikace pro Android.

Zdroje: apple.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat