Chytré hodinky FutureFit Ultra2 nabízí bezkonkurenční volání přes Bluetooth komerční článek

Chytré hodinky FutureFit Ultra2 nabízí bezkonkurenční volání přes Bluetooth [komerční článek]
2022-12-05T06:13:05+02:00
• 5. 12. 2022

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 BT jsou ideální volbou pro každého, kdo hodinky, které nabízejí styl i funkčnost. Velký 1,85″ IPS displej usnadňuje sledování oznámení, zpráv a dalších informací, takže můžete zůstat ve spojení i když telefon nemáte zrovna po ruce. Díky možnosti volání přes Bluetooth můžete telefonovat bez použití telefonu, aniž byste jej museli vytahovat nebo hledat sluchátka. Díky dynamickému monitorování srdečního tepu a kyslíku v krvi slouží tyto chytré hodinky také jako partner pro fitness trénink – pomohou vám rychleji dosáhnout vašich sportovních cílů a zároveň sledují životní funkce v reálném čase. Navíc díky působivě dlouhé až 7denní výdrži 300mAh baterie se nemusíte starat o několikanásobné nabíjení během týdne. A pokud by vám to nestačilo, hodinky jsou vodotěsné podle normy IP68, což zvyšuje jejich odolnost a ochranu před poškozením vodou a prachem. Jsou tedy ideální pro ty, kteří vedou aktivní životní styl nebo tráví hodně času venku!

HiFuture FutureFit Ultra2

Zdroj: HiFuture

Spousta sportovních režimů a slevový kupón

Hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 jsou skutečně revolučním produktem, který se může pochlubit funkcemi, díky nimž jsou ideální pro všemožné aktivity. Mají stupeň vodotěsnosti IP68 a uvnitř zabudovaný prémiový vodotěsný reproduktor, což znamená, že si je můžete vzít na plavání nebo do jiného vodního prostředí bez obav z poškození vodou. Hodinky navíc podporují 24 sportovních režimů, jako je běh, jízda na kole, chůze a další, které vám pomohou zůstat aktivní a dosáhnout vašich fitness cílů. Všechny údaje o vašem zdravotním stavu se budou ukládat na jednom místě v aplikaci skrze Bluetooth 5.2, takže můžete snadno sledovat své pokroky v průběhu času. Díky těmto pokročilým funkcím a navíc elegantnímu designu HiFuture rozhodně nastavuje standard pro segment chytrých hodinek do budoucnosti!

HiFuture FutureFit Ultra2

Zdroj: HiFuture

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 jsou dokonalým spojením technologických vymožeností a elegantního stylu. Disponují všemi nejnovějšími funkcemi včetně sledování kondice, monitorování srdečního tepu, sledování spánku, ovládání přehrávání hudby, upozornění na hovory a zprávy i hlasových příkazů. Kromě těchto úžasných funkcí nabízí také dlouhou výdrž baterie, takže si můžete být jisti, že vám hodinky vydrží po celý den. Stylový design s elegantním kovovým rámečkem poskytuje pohodlí při nošení při jakékoli příležitosti, a přitom stále vypadá módně. Navíc váží jen neuvěřitelných 40 gramů. Díky všem těmto neuvěřitelným funkcím v jedněch hodinkách není pochyb o tom, že toto zařízení je z hlediska chytrých hodinek skutečně revoluční.

HiFuture FutureFit Ultra2

Zdroj: HiFuture

Nyní je můžete získat se slevou díky kupónu HIULTRA2. Při jeho uplatnění klesne cena na 1 2500 Kč. Nebojte se je pořídit, poštovné je zdarma, daň je dopředu uhrazená a záruka je jeden rok.

HiFuture vyrábí hodinky budoucnosti

Společnost HiFuture se zrodila v roce 2016. Zaměřila jsme se na tvorbu spotřební elektroniky a mobilního audio příslušenství prémiové kvality. Vizí firmy je nabízet spotřebitelům vysoce kvalitní výrobky za dostupné ceny. Spolupracuje se společnostmi Qualcomm, Realtek, BES atd. a zavádí spolehlivé technologie. A máme také mnoho globálních partnerů, za zmínku stojí, že máme mnoho distributorů ve více než 40 zemích a více než 5000 prezentovaných obchodů, které naše produkty vysoce uznávají. Společnost HiFuture získala několik ocenění a certifikací.

Zdroj: bit.ly

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat