Představení nové kolekce 2022 chytrých hodinek ARMODD komerční článek

Představení nové kolekce 2022 chytrých hodinek ARMODD [komerční článek]
2022-11-10T13:57:37+02:00
• 9. 11. 2022

Česká značka ARMODD je na tuzemském trhu velmi dobře etablovaná. Navíc ve své cenové hladině za nabízený komfort/vzhled/funkce svých produktů je bezkonkurenčním „králem svého ringu“. 

Šest let fungování s českým klientem se odráží ve zdařile nastaveném know-how, co Češi v rámci chytrých hodinek skutečně ocení. A co si tedy ARMODD přichystal na letošní podzimní sezónu? Jsou to zbrusu nové 4 produkty, kde design, rozhraní funkcí a intuitivnost ovládání směle překonávají minulé kolekce. 

ARMODD Squarz 11 Pro

Magický displej. Neuvěřitelně jemné rozlišení 420 x 485 v kombinaci s bezrámečkovým designem je vskutku atraktivním počinem. Otočné kolečko na boku povyšuje intuitivnost ovládání na novou úroveň. Působivé, že?  A to jsme stále jen u vzhledu.

ARMODD

Největším benefitem funkcí tohoto modelu je Bluetooth volání, dálkové ovládání hudby a monitorování zdravotních funkcí. Vyzkoušet můžete také jeden z 11 sportovních režimů pro precizní sběr dat o vaší aktivitě. Standardní výbavou je nastavení notifikací a měření zdravotních aktivit. Jak vidíte, tak model hranatých chytrých hodinek Squarz 11 Pro je určen pro dámy a pány každého věku. Každý si na nich najde to své. 

ARMODD Silentwatch 5 Pro

Kdyby se agent 007 rekrutoval z tuzemského prostředí, jistě by sáhl po „tichém strážci“. Jedná se o ideální dárek pro pány. Svým vzhledem a funkčním rozhraním je model Silentwatch 5 Pro naprosto přizpůsoben pro široké spektrum událostí. Ať už se budete pohybovat na pracovní, společenské či pohybově sportovní úrovni, tyto působivé chytré hodinky vždy najdou své jedinečné uplatnění. 

ARMODD

A co vše hodinky mají a co umí? Mají perfektní bezrámečkový 1,5″ displej s vysokým rozlišením a výbornou čitelností i na přímém slunci, a to vše v prémiovém kovovém zpracování. Potěší i možnost praktického rozdělení displeje. Umí např. volat pomocí Bluetooth, měřit funkce tepu, dechu, spánku nebo krevního tlaku a vyhodnocovat plno dalších sportovních činností. Předností je i bezdrátové nabíjení a solidní výdrž baterie, která může vydržet až 20 dnů. 

ARMODD Roundz 4

Dámy a pánové, je nám potěšení představit vám v kategorii Nejperfektněji narýsovaný kruh roku 2022 jasného vítěze. Je jím nový model chytrých hodinek Roundz 4, na druhém místě se umístily Archimédovy kruhy a na třetím… A teď trochu zase vážně. Čím se vyznačuje nový model Roundz 4? Komplexním designem, hravým ovládáním a bohatostí svých možností. 

ARMODD

Minimalistické zpracování hodinek je na jedničku s hvězdičkou. Budou se na ruce pěkně vyjímat. A čím obohatí váš život? Budou vás informovat, jemně probouzet, měřit veškeré životní a zdravotní aktivity, vyhodnocovat, bavit svými ciferníky, kterých je až na 200, přijímat hovory a také skrze ně volat nebo dálkově si přepínat svůj oblíbený hudební playlist. A to samozřejmě není úplným výčtem funkcí. Vítěz kategorie Nejkulatější počin roku 2022 toho musí zákonitě obsahovat daleko více, a to se třeba přesvědčte sami na detailu samotných hodinek.

ARMODD Silentband GPS 3

Sportovně naladění jedinci zajásají. Tohle je absolutní „trefa do černého“.  Silentband GPS 3 je totiž přesně odpovědí na jejich pohybové aktivity. Hodinky disponují precizní GPS lokalizací pro zaznamenání až 37 sportovních aktivit i bez mobilního telefonu. Dále umí zobrazovat mapu se záznamem trasy, takže vše budete mít pod naprostou kontrolou.  

ARMODD

Vysokou životnost displeje o parametru 1, 45″ zajišťuje odolné Gorilla Glass sklíčko. A je to skutečně efektivní „gorilí“ síla, která bude chránit naměřená data v hustém „pralesu“ všech možných aktivit.  Dále se těšte na měření tepu, tlaku, spánku, kalorií, upozornění na hovory, zprávy, e-maily a spoustu dalších informačních kanálů. Vše si nastavíte podle svých preferencí. Možnost nahrání vlastní fotky na ciferník může pomáhat i třeba motivačním způsobem. Např. takový Jarda Jágr, nebo Rambo vám mohou zpřítomňovat hlášku: „Když nemůžeš, tak přidej“.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat