Huawei představí neočekávaný model Enjoy 50z

Huawei představí neočekávaný model Enjoy 50z
2022-11-30T16:30:28+02:00
• 30. 11. 2022

Zdroj: Dotekománie

Už konec tohoto týdne přinese pár novinek z dílny čínské společnosti Huawei, která přesněji na pátek 2. prosince má připravenou tiskovou konferenci. Minimálně lze vyhlížet 5 nových zařízení, a to od hodinek přes sluchátka až po telefony. Zda se některý přírůstek objeví v celosvětovém prodeji budeme znát nejdříve už v nejbližších dnech či týdnech.

S jednom lahůdkou

Zrovna první model Nova 10 SE nebude pro nás žádnou novinkou, protože výrobce jej v září jako první uvolnil do prodeje v Evropě. Teprve druhý zástupce v podobě Enjoy 50z se stane nováčkem v portfoliu. U něj údajně nasadí 6,52palcový displej s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřezem pro 5MPx selfie kamerku. Zadní část ponese celkem 3 objektivy fotoaparátu ve složení snímačů 50 + 2 + 2 MPx.

50z 2048x1152x 1

Huawei Enjoy 50z | Zdroj: Gizmochina

Nekompletní seznam uzavírá zatím neupřesněný osmijádrový čipset a 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 22,5W nabíjení. Mezi ostatními zařízeními se ukážou také sluchátka FreeBuds 5i, dětské hodinky Children Watch 5X a především „hybridní“ hodinky Watch Buds.

Nakonec podle posledních zpráv jde o chytré hodinky, pod jejichž displejem jsou ukrytá bezdrátová sluchátka. To samozřejmě přinese několik kompromisů – tloušťka hodinek, celková výdrž nebo kvalita zvuku. Ostatně nechme se překvapit.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat