Samsung a Spotify prohlubují spolupráci

Samsung a Spotify prohlubují spolupráci
2022-08-23T19:30:07+02:00
• 23. 8. 2022

Zdroj: Dotekománie

Spotify se snaží nejrůznějšími způsoby zaujmout uživatele a případné zájemce. Možná jste si všimli, že noví předplatitelé mohou nyní získat 3 měsíce zdarma, a vracející dokonce dostanou na čas nějakou tu slevu. Spotify se ale nechce zastavit u takovýchto marketingových akcí. Prohlubuje spolupráci se Samsungem, čímž si Spotify odemyká větší možnosti a Samsung na druhou stranu přidává další důvod k pořízení jejich produktů.

Samsung a Spotify

Streamovací služba Spotify se pochlubila ve své tiskové zprávě několika funkcemi, na kterých spolupracovala se Samsungem. Avšak první novinka se spíše dotýká Google Meet, kde lze spustit Spotify Group Session, tedy společné poslouchání bez nutnosti složitého nastavování.

Samsung představil Fold4, Flip4, Watch5, Watch5 Pro a Buds2 Pro

Dále Spotify zdůrazňuje možnost poslouchání hudby nebo podcastu skrze nové hodinky Galaxy Watch5 a Galaxy Watch5 Pro, přičemž jde využít k ovládání i chytrého asistenta. Nově se také nabízí lepší možnost u sluchátek Galaxy Buds 2, kde je funkce Spotify Tap, která dovoluje na jedno kliknutím a podržením.

HeaderPlaybutton 1 1440x733 1440x733x

Zdroj: SpotifySpotify se navíc bude vyskytovat u všech zařízení, která koupíte od Samsungu v tomto roce. A to se netýká jen smartphonů Galaxy, ale také bude aplikace na televizích Smart TV. Spotify se od tohoto partnerství slibuje značné rozšíření v 85 zemích světa, kde láká na zmíněnou výhodu 3 měsíců zdarma.

Tříměsíční nabídka Spotify Premium je k dispozici oprávněným uživatelům Samsung na následujících trzích: Albánie, Argentina, Austrálie, Rakousko, Bahrajn, Bangladéš, Belgie, Bolívie, Bosna, Brazílie, Bulharsko, Chile, Kolumbie, Kostarika, Chorvatsko , Česká republika, Dánsko, Dominikánská republika, Ekvádor, Egypt, Salvador, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Ghana, Řecko, Guatemala, Honduras, Hong Kong, Maďarsko, Indie, Indonésie, Irsko, Izrael, Itálie, Japonsko, Jordánsko, Kazachstán, Keňa, Kosovo, Kuvajt, Lotyšsko, Litva, Lucembursko, Makedonie, Malajsie, Mexiko, Moldavsko, Maroko, Nizozemsko, Nový Zéland, Nikaragua, Nigérie, Norsko, Omán, Pákistán, Panama, Paraguay, Peru, Filipíny, Polsko, Portugalsko, Katar, Rumunsko, Saúdská Arábie, Srbsko, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Jižní Afrika, Jižní Korea, Španělsko, Srí Lanka, Švédsko, Švýcarsko, Tanzanie, Thajsko, Turecko, Spojené arabské emiráty, Spojené království, Ukrajina (kromě Krymské republiky, Samozvané Doněcké lidové republiky a Samozvané Luhanské lidové republiky), Uruguay, USA a Vietnam

Zdroje: newsroom.spotify.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat