Realme připravuje Narzo 50 5G a 50 Pro 5G aktualizováno

Realme připravuje Narzo 50 5G a 50 Pro 5G [aktualizováno]
2022-05-15T15:00:21+02:00
• 15. 5. 2022

Zdroj: Realme.com

Aktualizováno 15. 5.

Samotné představení další mobilů v rámci série Narzo od Realme proběhne co nevidět, takže není překvapením, že se objevuje mobil na uniklém produktovém obrázku. Novinka bude k dispozici černé barvě a také v „atypické“ modré verzi, která má mít texturu připomínající kevlar, ale to není vidět na obrázku.

gsmarena 002 1 1200x675x

Zdroj: GSMArena

Mobil bude tenký 8 mm a na zadní straně bude dvojice foťáků. Nečekejte nějak vymakanou výbavu, jelikož hlavní nabídne 13 MPx a sekundární bude mít pouhé 2 MPx. Kromě toho se dozvídáme, že Pro verze bude mít procesor Dimensity 920.

Původní článek 14. 5.

Subznačka Narzo od společnosti Realme dorazí se dvěma mobilními novinkami, které by ve velmi brzké době měly vstoupit do oficiálního prodeje. Telefony budou známy pod názvem Narzo 50 5G a Narzo 50 Pro 5G. K nahlédnutí jsou první fotografie zařízení doprovázeny jen malou hrstkou specifikací. V každém případě půjde o průměrně vybavené zástupce.

Žádné zázraky

Čínský producent zatím téměř úspěšně drží výbavu pod pokličkou, ale vybrané prvky jsou již potvrzeny několika zdroji ze zahraničí. Přírůstky mají údajně vynikat rychlým 5G procesorem nebo nejúčinnějším systémem chlazení v jemu určeném segmentu mobilního trhu. První Narzo 50 5G bude pohánět procesor Dimensity 810 od MediaTeku a jedna z konfigurací k využití poskytne 6GB paměť RAM vedle 128GB interního úložiště.

Druhá varianta s přívlastkem Pro získá minimálně dvě paměťové varianty (4GB + 128GB, 6GB + 128GB) či dvě barevné verze (černá, modrá). Každý z nich dostane jinak umístěnou selfie kamerku, přičemž u verze Pro ji naleznete vlevo nahoře. Přední snímač u základního modelu si naopak najde své místo nahoře uprostřed. Bližší podrobnosti můžou přicházet v nejbližších dnech. Ovšem výrobce prvořadě počítá se zahájením prodeje přes známý Amazon.

50 5G 850x860x 50 Pro 5G 850x860x

Zdroj: Twitter

Zdroje: twitter.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat