Garmin oznámil 7. řadu hodinek Quatix pro vodáky

Garmin oznámil 7. řadu hodinek Quatix pro vodáky
2022-05-04T15:00:33+02:00
• 4. 5. 2022

Zdroj: Garmin

Série chytrých hodinek Quatix přichází již v 7. generaci a společnost Garmin se rozhodně nebála vysoko nastavit laťku u prodejních cen, protože celá tato řada je určena pro velmi omezený okruh zákazníků. Dohromady jsou připraveny tři novinky s názvem Quatix 7, Quatix 7 Sapphire, Quatix 7X Solar. Přitom stále platí zaměření na jachtaře nebo alespoň velké milovníky vody.

Funkcemi nezklamou

Za cenu v rozmezí 700 až 1 200 dolarů (tj. cca 16 395 – 28 107 Kč) můžete od hodinek očekávat kompletní informace potřebné pro plavbu na lodi. Od možnosti bezdrátového spárování s námořní technikou včetně vzdáleného řízení přes autopilota až po sledování přílivu nebo odlivu. Nechybí ani mapové plottry od Garminu, další pobřežní a vnitrozemské mapy.

Pro ostatní je k dispozici několik profilů, které například oceníte při rybaření, surfování, závodění na plachetnici či kajaku. U verze Sapphire vynikne především funkce Always On AMOLED a nižší výdrž baterie 16 dnů. Základní model zvládne 18 dnů, zatímco varianta Solar dokáže fungovat až 90 dnů v úsporném režimu díky solárním článkům. Ovšem u ní se za standard bere slušných 37 dnů.

Z ostatních prvků výbavy si také zaslouží zmínku barevný displej, certifikace odolnosti 10 ATM, snímač tepové frekvence a okysličení krve. Firma Garmin spustila prodej přes oficiální e-shop, ale v následujících dnech zajisté zamíří do specializovaných prodejen po celém světě.

garmin quatix 7 2 2400x683x garmin quatix 7 4 2400x683x garmin quatix 7 3 2400x683x

Zdroj: Garmin

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat