Sennheiser uvedl sportovní sluchátka a chytrý reproduktor

Sennheiser uvedl sportovní sluchátka a chytrý reproduktor
2022-04-25T16:30:05+02:00
• 25. 4. 2022

Zdroj: Sennheiser

Německý producent audio zařízení, společnost Sennheiser rozšiřuje vlastní portfolio o dva čerstvé přírůstky. V první případě jde o bezdrátová sluchátka pro sportovce nesoucí název Sport True Wireless a chytrý reproduktor TeamConnect Intelligent Speaker, který by měl najít uplatnění spíše v menších zasedacích místnostech než doma. Zároveň obě novinky již znají své prodejní ceny.

Pro každého něco

Sluchátka za 130 eur (tj. cca 3 163 Kč) v sobě ukrývají 7mm audio měnič a řešení od Qualcommu přidává podporu kodeků AAC, aptX, SBC. Sportovci nepochybně ocení získanou certifikaci odolnosti IP54. Celková výdrž činí 27 hodin, přičemž samotná sluchátka bez dobíjecí krabičky vydrží až 9 hodin poslechu. Výbava pokračuje funkcí Bluetooth 5.2 nebo vlastním ekvalizérem Focus EQ v doprovodné aplikaci. Prodejní balení obsahuje 7 různých nástavců, takže všichni uživatelé zřejmě najdou vhodnou velikost.

Sport True Wireless3 1200x1200x Sport True Wireless1 800x1200x

Zdroj: Sennheiser

Microsoftem certifikovaný reproduktor TeamConnect Intelligent Speaker je primárně určen do místností maximálně s 10 účastníky, u kterých dokáže sám rozeznat jejich hlas. K dispozici je 7 mikrofonů, všesměrový reproduktor, tlačítko pro vypnutí/zapnutí zvuku, což dokola indikuje výrazný LED pásek. Samozřejmě nechybí ovládání pomocí hlasu přes asistentku Cortana, či dokonce funkce vytváření textového přepisu z video přenosu. Zájemci si mohou připravit částku okolo 14 736 Kč.

TeamConnect Intelligent Speaker2 960x840x TeamConnect Intelligent Speaker1 960x840x

Zdroj: Sennheiser

Zdroje: en-us.sennheiser.com, gizmochina.com, en-us.sennheiser.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat