Apple svolává vybrané hodinky do servisů

Apple svolává vybrané hodinky do servisů
2022-04-25T15:00:03+02:00
• 25. 4. 2022

Zdroj: Apple

Společnost Apple se rozhodla přistoupit ke svolávací akci, která je zaměřena pouze na chytré hodinky Watch v předposlední 6. generaci. Navíc program byl spuštěn jen pro určitou velikost a konkrétní datum výroby. Pokud patříte mezi majitele, tak americký gigant má již připravenou stránku, kde lze jednoduše ověřit to, zda sériové číslo zařízení spadá do jejich seznamu.

Problémový displej

Chytré hodinky Apple Watch Series 6 v 40mm provedení, které byly vyrobeny v období od dubna do září loňského roku, mohou mít problém s displejem. Výrobce přesněji udává, že zobrazovací panel může trvale zhasnout a uživatel jej žádným způsobem nepřivede zpět do provozu. Pak nezbývá nic jiného než navštívit autorizovaný servis. Oprava je pro všechny dotčené samozřejmě bezplatná.

Ze zveřejněných podmínek lze ještě vyzdvihnout, že využitím této svolávací akce nedochází k prodloužení standardní zákonné záruky jako v případě uplatnění klasické reklamace. Zároveň pro uplatnění nároku opravy je nutné nemít hodinky zakoupené před více než 2 roky. Nakonec zařízení musí být plně funkční bez poškození jiných částí, jinak majitel si musí sám nejprve zajistit opravu, aby potom Apple provedl zdarma opravu vadného displeje.

Ověřit sériové číslo – zde

Zdroje: support.apple.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat