Sennheiser představil bezdrátová sluchátka pro sportovce – Sport True Wireless

Sennheiser představil bezdrátová sluchátka pro sportovce – Sport True Wireless
2022-04-28T19:34:59+02:00
• 29. 4. 2022

Zdroj: Sennheiser

Společnost Sennheiser představila plně bezdrátová sluchátka Sport True Wireless, která jsou určená pro aktivní uživatele a vyznavače sportu. Sluchátka nabídnou za skvělou cenu odolnou konstrukci, která odolá vodě i prachu a samozřejmě tato sluchátka přináší špičkový zvuk.

Sluchátka Sennheiser Sport True Wireless nadchnou nejen sportovní nadšence

Sluchátka jsou vybavena měniči TrueResponse, které zajistí špičkové podání zvuku v rozsahu 5 Hz – 21 kHz. Sluchátka podporují bezdrátový přenos skrze Bluetooth 5.2 a pokročilé zvukové kodeky AAC a aptx, díky čemuž si můžete užívat bezproblémový bezdrátový přenos a zajištění všech hudebních nuancí. Pro milovníky hutných basů je připraven vestavěný ekvalizér, který umožní doladit podání zvuku skrze mobilní aplikaci pro Android a iOS. Sluchátka jsou vybavena certifikací IP54, která zajistí odolnost proti vodě a prachu. Vestavěná baterie zajistí až 9 hodin přehrávání. Dobíjecí pouzdro pak zajistí dalších 19 hodin výdrže.

Sennheiser Sport True Wireless Running mail 720x1080x

Zdroj: Sennheiser

Špičkový zvuk, který se přizpůsobí

Sluchátka značky Sennheiser s TrueResponse měniči jsou dlouhodobě uznávanou špičkou v oblasti mobilního audia. Jinak tomu není ani v případě sportovních sluchátek Sport True Wireless. U tohoto modelu se tak můžeme těšit na perfektní podání zvuku napříč celým slyšitelným spektrem, s hutnými a přesnými basy, příkladně srozumitelným středním pásmem i okouzlujícími detailními výškami. Ti, kteří si potrpí na zvýraznění basů nebo výšek, si mohou díky integrovanému ekvalizéru naladit sluchátka přesně podle potřeby.

Sennheiser Sport True Wireless Fitness mail 1620x1080x

Zdroj: Sennheiser

Díky přítomnosti otevřených ušních adaptérů v balení jdou ale možnosti přizpůsobení ještě dál. Uživatel si bude vždy moct volit mezi zcela uzavřenou a polootevřenou konstrukcí sluchátek a sám rozhodne, kdy ocení maximální izolaci od okolí a kdy dá přednost zachování přehledu o okolí. V aplikaci Sennheiser Smart Control je možné zvolit režim sluchátek odpovídající aktuální konstrukci. Například při běhu či jízdě na kole je možné sluchátka nastavit tak, aby výrazně kleslo riziko ohrožení okolní dopravou. Přítomnost přirozeného akustického pozadí navíc omezí i vnímání rušivých zvuků dýchání, srdečního tepu a rázů při dopadu nohy na podložku přicházejících přímo z těla běžce. Standardní uzavřené nástavce pak ocení například nadšenci pro fitness, kteří se při posilování chtějí maximálně soustředit.

Sennheiser Sport True Wireless Gym mail 1080x1440x

Zdroj: Sennheiser

Perfektní usazení v uchu a odolnost

Perfektní usazení v uchu je zárukou plnohodnotné prezentace basových frekvencí a také uživatele zbavuje strachu ze ztráty některého ze sluchátek. Proto je do balení přiložena sada sportovních ploutviček, díky kterým se sluchátka ani nehnou a vy se tak budete moct plně soustředit na sportovní aktivitu a vychutnáte si plně nerušený zvuk. Konstrukce sluchátek navíc splňuje požadavky certifikace IP54, takže nebudou mít problém s deštěm, potem ani prachem.

Sennheiser Sport True Wireless nezaostávají ani v oblasti technologické výbavy. Pohodlné dotykové ovládání umožní snadnou aktivaci hlasových asistentů Apple Siri a Google Asistent. Technologie Adjustable Sidetone zpříjemní komunikaci a vestavěný ekvalizér volbu preferovaného zvukového profilu.  Sluchátka navíc dokážou fungovat nezávisle na sobě, a tak skvěle zastanou i roli handsfree. Sluchátka Sennheiser Sport True Wireless se budou prodávat za cenu 3 350 Kč u vybraných obchodních partnerů.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat