Oppo chystá Pro variantu u zástupce K10 aktualizováno

Oppo chystá Pro variantu u zástupce K10 [aktualizováno]
2022-04-20T19:30:45+02:00
• 20. 4. 2022

Zdroj: Justdial.com

Aktualizováno 20. 4.

Sice Oppo již představilo K10 se Snapdragonem, ale zjevně se chystá verze i s procesorem Dimensity 8000. Kromě toho se ale objevují uniklé tiskové obrázky modelu Oppo K10 Pro. I tentokrát se objevily údajné specifikace, ale více méně potvrzují to, co se již ví. Jen můžeme dodat, že se nyní mluví o optické stabilizaci u hlavního foťáku a také stereo reproduktorech. Čtečka otisků prstů má být v displeji. K10 Pro tak zapadne minimálně do nejvyšší střední třídy, možná mírně nakoukne mezi top modely.

OPPO K10 Pro 1007x826x

Zdroj: fonearena

Původní článek 9. 4.

Necelý měsíc od představení modelu K10 má firma Oppo nachystaného dalšího zástupce do svých řad a zveřejněný záznam v databázi čínské úřadu TENAA nám právě poodhaluje variantu s přívlastkem Pro. Součástí aktuálního úniku jsou i tradiční fotografie připravovaného zařízení. Novinka by se měla určitě usadit ve vyšších patrech mobilního trhu.

Dobře vyšlápnuto

Telefon ukrytý zatím jen pod kódovým označením PGIM10 si připisuje 6,62palcový AMOLED displej dosahující na Full HD+ rozlišení a 120Hz obnovovací frekvenci. Vnitřní šasi vyplní výkonný čip Snapdragon 888 (2,8 GHz) z dílny Qualcommu vedle 8/12GB paměti RAM nebo 128/256GB úložiště. Celkovou výdrž údajně obstará 5 000mAh baterie s technologií rychlého 80W nabíjení.

K10 Pro 582x511x

Zdroj: Fonearena

Zatímco vpředu proděravěný otvor vlevo nahoře zabere 16megapixelová selfie kamerka, tak zadní části bude především patřit hlavní 50megapixelový objektiv IMX766 od Sony. Následovat ho ještě má 8MPx a 2MPx snímač. Uživatelským prostředím doprovodí operační systém Android 12 doplněný o platformu OxygenOS 12.

Z další výbavy musíme také vyzdvihnout funkci dual-SIM, skener otisků prstů pod displejem, USB-C port, NFC technologii či podporu 5G sítí. Na prodejních pultech můžeme vyhlížet až tři barevné verze (bílá, černá, modrá) za zatím blíže nespecifikovanou cenu. Upřesňující informace pravděpodobně získáme v nejbližších týdnech.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat