Tablet Oppo Pad na uniklém obrázku aktualizováno

Tablet Oppo Pad na uniklém obrázku [aktualizováno]
2022-02-13T09:30:21+02:00
• 13. 2. 2022

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 13. 2.

Nějakou dobu se spekuluje o tabletu Oppo Pad. Po nějaké době se objevil únik, kde je vyobrazen aspoň částečně společně s nepředstaveným modelem Oppo Find X5. Původní specifikace se potvrzují i v tomto úniku. Tablet by měl nabídnout kovovou konstrukci a nyní můžeme potvrdit jeden foťák na zadní straně. K představení by mělo dojít co nevidět. Kromě toho ale můžeme také spekulovat o tom, že z Oppo Pad bude vycházet i tablet od OnePlus, který se také připravuje delší dobu.

OPPO Find X4 OPPO Pad and Enco X2 TWS earbuds 647x941x

Zdroj: gizmochina

Původní článek 12. 11.

Plánovaný vstup značky Oppo na trh s přenosnými počítači a tablety začíná opět dostávat reálnější obrysy. Na veřejnost pronikla další várka informací týkající se prvního tabletu, který by mohl nést příznačný název Pad. Čínská skupina BBK Electronics, kam spadá nejen Oppo, teprve nedávno přinesla první tablet od Realme a z něj klidně může novinka také vycházet.

Ještě v plenkách

Dosavadní spekulace mu do přední části připisují 11palcový displej s rozlišením 2 560 x 1 600 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. Selfie kamerka bude umístěna buď vlevo nahoře nebo klasicky uprostřed pod krytem pouzdra. Avšak některé zdroje upřednostňují spíše druhou variantu ve spojení s „Waterdrop“ výřezem. Do vnitřní šasi by se měla podívat 6GB operační paměť RAM a 256GB interní úložiště.

Oppo Pad 4 1877x1062x

Zdroj: GSMArena.com

Výkon má dodávat osmijádrový procesor Snapdragon 870 od Qualcommu s podporou sítí 5. generace, se kterým chtějí konkurovat novému Mi Padu 5 od konkurenčního Xiaomi. Posledním prvkem do sestavy je 8 080mAh článek baterie, u něhož lze předpokládat technologii urychlující nabíjení. Nakonec softwarovou stránku obstará operační systém Android 12 pod rozhraním ColorOS 12, kde bude čekat nepřeberné množství uživatelského přizpůsobení.

Oppo Pad 3 1231x1439x Oppo Pad 2 1228x1424x Oppo Pad 1 1194x1926x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat