Nejlepší aplikace pro iOS a Android pro změnu GPS polohy sponzorovaný článek

Nejlepší aplikace pro iOS a Android pro změnu GPS polohy [sponzorovaný článek]
2021-12-01T19:51:33+02:00
• 30. 11. 2021

Technologie se každým dnem vyvíjejí a lidé mají mnoho možností, jak využít technologie v každodenním životě, a to nejen pro dobré úmysly, ale i pro ty špatné. V dnešní době díky polohovým službám GPS můžeme ostatním ukázat, kde se zrovna nacházíme. Někdy ale chceme využívat polohové služby, a přitom chceme svou polohu ostatním skrýt. Pokud je to zrovna váš případ, pak je zde seznam aplikací, které nám pomohou se změnou polohy. Stačí si vybrat z níže dostupných aplikací, které si popíšeme.

Tyto aplikace pro iOS a Android pomohou se změnou polohy GPS

Nejlepší aplikace pro změnu polohy pro iOS a Android

AnyTo od iMyFone

AnyTo od iMyFone je jednou z nejlepších aplikací pro změnu GPS polohy dostupných pro iOS i Android. Úspěšně změní polohu přirozeným způsobem, takže nikdo nebude schopen znát vaší skutečnou polohu. Kromě toho nabízí ovládání více zařízení, které uživatelům umožňuje nastavit souřadnice, mít k dispozici historické záznamy a mnoho dalšího. Níže jsou některé další funkce této aplikace.

AnyTo 885x527x

Podpora více zařízení – iMyFone AnyTo přichází s podporou pro více zařízení. Plně podporuje změnu polohy GPS až u pěti zařízení. Jinými slovy, svou polohu můžete sdílet s pěti různými lidmi současně.

Polohu lze sdílet na sociálních platformách – pokud chcete, aby vaši přátelé byli viděli jinou, než skutečnou polohu,  jednoduše sdílejte falešnou polohu na sociálních platformách. Tato aplikace vám to zajistí.

Můžete změnit svou polohu například v seznamovacích aplikacích – online seznamky jsou v dnešní době trendem a na seznamovacích platformách je často vyžadována vaše aktuální poloha. Pokud nechcete, aby lidé znali vaši přesnou polohu, tato aplikace vám to usnadní.

Historické záznamy –  tato aplikace rovněž umožňuje náhled do historie polohy. Historické záznamy zobrazují informace o destinacích, které jste navštívili, nebo které jste si založili na účtu.

Hodnocení – celkově si tato aplikace zaslouží 5/5 hvězdiček kvůli její dostupnosti, kompatibilitě a všem úžasným funkcím, které jsou do ní integrovány. Podívejte se na další recenze AnyTo zde.

Nejlepší aplikace pro změnu polohy pro iOS

UltFone iOS Location Changer

UltFone iOS Location Changer je skvělou aplikací pro změnu GPS polohy pro iPhone bez nutnosti použití metody Jailbreak pro odemčení telefonu. Uživatel si může přizpůsobit trasu a rychlost podle toho, jak potřebuje. Aplikace funguje také s aplikacemi, které polohu vyžadují, nebo s ní pracují. Patří mezi ně například Facebook a WhatsApp. Lidé, kteří mají nejnovější iOS 15, jej mohou snadno používat.

UltFone 800x518x

Falešná poloha v rámci sociálních sítích – na sociálních sítích může člověk snadno změnit svou polohu. Snadno tak můžete vzbudit dojem, že ačkoliv jste doma, nacházíte se například na Havajských ostrovech. Aplikace je kompatibilní prakticky se všemi dostupnými sociálními aplikacemi.

Umí skrýt polohu v rámci sdílení umístění na iPhonu – pokud chcete skrýt polohu svého iPhonu, s touto aplikací je to možné. Znamená to, že vaši polohu nebude moci vůbec nikdo sledovat.

S aplikací můžete obejít geografické blokování – do aplikace je integrována i funkce geografického blokování – Bypass. Aplikace tak spoofuje vaši polohu a pomáhá vám získat přístup ke všem webovým stránkám, službám a hrám, které jsou geograficky omezeny.

Můžete měnit polohu na seznamovacích aplikacích – pokud chcete změnit svou polohu na seznamovací aplikaci, máte k dispozici možnost vybrat si libovolnou zemi nebo město a začít využívat výhody online seznamování.

Hodnocení – tato aplikace je hodnocena 4,5/5 hvězdiček díky funkcím, které jsou do ní integrovány.

iToolab AnyGo

iToolab AnyGo patří také mezi nejlepší dostupné aplikace pro změnu polohy GPS. Je kompatibilní s iPhonem i iPadem. Uživatel si může zvolit změnu polohy GPS dle potřeby. Nejlepší na této aplikaci je to, že vaše poloha se bude přirozeně měnit a nikdo nebude moci sledovat vaši skutečnou polohu. Aplikace je také nápomocná při simulaci rychlosti od 3,6 km za hodinu do 100 km za hodinu. Níže jsou některé další funkce této aplikace.

iToolab 800x530x

Simulace pohybu v rámci více bodů – Tato aplikace přináší simulaci 2bodového a vícebodového pohybu, což znamená, že můžete nastavit počáteční a koncovou polohu před spuštěním GPS a snadno se pohybovat v rámci této trasy.

Kompatibilní s více zařízeními najednou – tato aplikace vám pomůže změnit umístění na více zařízeních současně. Pro změnu umístění nebude potřeba mít k dispozici více aplikací.

Falešná poloha v rámci sociálních platforem – na sociálních sítích může člověk snadno změnit svou polohu. Snadno tak můžete vzbudit dojem, že ačkoliv jste doma, nacházíte se například na Havajských ostrovech. Aplikace je kompatibilní prakticky se všemi dostupnými sociálními aplikacemi.

Nejsou vyžadovány žádné technické znalosti – pro použití této aplikace není vyžadována žádná technická odbornost. Aplikací stačí nainstalovat a používat.

Hodnocení – tato aplikace je hodnocena 5/5 hvězdiček kvůli díky bohatým funkcím, kterých využívá.

Nejlepší aplikace pro změnu polohy pro iOS

Mock GPS with Joystick

Aplikace Mock GPS with Joystick je dostupná v obchodě Google Play. Tato aplikace umožňuje uživateli okamžitě a snadno změnit polohu GPS. Uživatel si může vybrat svou aktuální polohu nebo libovolné umístění. Je také změnu polohy GPS kdykoliv přerušit a poté opět pokračovat ve sdílení.

Mock GPS 550x443x

Snadné použití – tato aplikace se opravdu velmi snadno používá. Stačí pouze stáhnout a nainstalovat do svého zařízení a začít používat.

Podpora se sociálních aplikací – podporuje také sociální aplikace. Pokud si přejete změnit umístění na Facebooku a dalších aplikacích, není to žádný problém. Stejné funkce aplikace poskytuje i pro seznamovací aplikace.

Přizpůsobitelná rychlost – aplikace nabízí možnost nastavení rychlosti pohybu.

Informace o místě – je možné měnit, nebo nastavit informace i místě, které bude aplikace zobrazovat.

Hodnocení – tato aplikace je hodnocena 4,4/5 hvězdiček. Hodnocení je nižší kvůli zobrazovaným reklamám.

Fake GPS-ByteRev

Aplikace GPS-ByteRev je také jednou z nejlepších aplikací pro Android, které můžete použít ke změně polohy. Uživatel může nastavit polohu kdekoli na světě. Před spuštěním aplikace, ve které měníte polohu, je ale důležité spustit aplikaci pro změnu polohy.

Faje GPS 500x423x

Snadné použití – aplikace se velmi snadno používá. K její používání není potřeba žádné technické znalosti.

Nastavení umístění dle vašeho výběru – je zcela na uživateli, jaké umístění si chce nastavit. Zobrazí se seznam dostupných míst a uživatel si vybere podle svého výběru.

Podpora aplikací na sociálních sítích – podporuje sociální aplikace jako Facebook a WhatsApp, ale nepodporuje seznamovací aplikace.

Hodnocení – tato aplikace je hodnocena 4,4/5. Někteří uživatelé nebyli spokojení s výkonem aplikace.

Toto byl přehled těch nejzajímavějších aplikací pro změnu a předstírání GPS polohy. Až najednou výjimku žádná z nich nepotřebuje aplikace třetích stran.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat