Galaxy Watch 4 Classic: unikl finální design a specifikace

Galaxy Watch 4 Classic: unikl finální design a specifikace
2021-07-04T16:34:09+02:00
• 4. 7. 2021

Zdroj: AndroidHeadlines

Na internetu se objevil údajně finální design nadcházejících hodinek Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Bude to jeden ze dvou modelů, které společnost Samsung uvede letos v létě na trh. Zajímavostí je, že oboje hodinky poběží na Google platformě.

Galaxy Watch 4 Classic už v srpnu 

Galaxy Watch 4 Classic budou k dispozici ve třech velikostech a barvách. Konkrétně se můžeme těšit na 42, 44 a 46mm varianty .Samsung obvykle dělá 42mm a 46mm nebo 40mm a 44mm modely. Ale zdá se, že tentokrát chce udělat tři velikosti. Což by mělo znamenat, že pro každého bude existovat ideální velikost.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic AH 09 1600x1037x Samsung Galaxy Watch 4 Classic AH 08 1600x873x Samsung Galaxy Watch 4 Classic AH 12 1600x1028x

Zdroj: AndroidHeadlines

Co se týká barev, k dispozici by měla být bílá, šedá a černá. Na výběr budou materiály z hliníku nebo nerezové oceli. Tyto materiály pak mají být přítomné pro všechny velikosti. Jakýkoli 20mm řemínek bude fungovat se všemi třemi velikostmi hodinek. V balení získáte dva řemínky S / M a M / L. Mělo by se jednat o silikonové pásky, přičemž dokoupit si budete moci další řemínky. 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic AH 07 1600x1054x Galaxy Watch 4 Classic Galaxy Watch 4 Classic

Zdroj: AndroidHeadlines

Samotný displej bude chráněn Gorilla Glass DX nebo DX+. Modely z nerezové oceli nabídnou Gorilla Glass DX, zatímco hliníkové modely Gorilla Glass DX+. Pro některé může přídavek „+“ znít jako lepší. Ve skutečnosti se ale lépe hodí k hliníku, protože je měkčí. A Gorilla Glass DX+ bude mít navíc lepší odolnost proti poškrábání. Takže má smysl mít jej na měkčím materiálu.

Dále můžeme očekávat certifikaci 5ATM, takže s hodinkami budete moci do bazénu nebo sprchy. Přítomná bude i certifikace MIL-STD-810G. Očekává se, že hodinky budou představeny začátkem srpna. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat