Beats Studio Buds přichází na scénu a potěší nejen dobrou cenou

Beats Studio Buds přichází na scénu a potěší nejen dobrou cenou
2021-06-16T09:40:27+02:00
• 16. 6. 2021

Zdroj: Apple

Společnost Beats, kterou před lety koupil Apple, dnes představila elegantní špunty do uší Studio Buds. Pochlubí se nejen příznivou cenou, ale také dobrou výbavou.

Beats Studio Buds

Jedná se již o druhá špuntová sluchátka Beats z řady True Wireless. Jejich předchůdci byla sluchátka Powerbeats, která byla představena minulý rok. Studio Beats jsou k dispozici zatím pouze v USA a Kanadě. Na výběr budou v barevných variantách bílá, červená a černá. Od svých předchůdců se liší především designem. Studio Buds nabízí kompaktnější velikost bez držáků na uši.

Studio Buds nabídnou funkci ANC neboli aktivní potlačení okolního hluku a také ochranu proti vlhkosti kategorie IPX4. Vhodné tedy budou i pro sportovní nadšence. Na jedno nabití by měly vydržet až pět hodin. V případě, že nebude používána funkce potlačení okolního hluku, jejich výdrž se tak zvýší až na osm hodin na jedno nabití. Nabíjení bude probíhat přes ochranné nabíjecí pouzdro, které je napájeno přes USB-C rozhraní. Bezdrátové nabíjení Studio Beats bohužel nenabízí, což je škoda.

MJ4Y3 572x572x MJ4X3 572x572x

Zdroj: Apple

Sluchátka budou podporovat mnoho ovládacích funkcí, a to jak na iOS, tak i na Adroidu. V případě Apple zařízení budou k dispozici podobné funkce, jakými disponují AirPods, samozřejmostí bude integrace s Control Centrem. Skrze sluchátka bude možné ovládat Siri. Na Androidu pak budou mimo jiné k dispozici funkce Fast Pair a Google Find My Device.

Beats Studio Buds nabídnou velmi kvalitní poslech díky zcela novému designu akustické architektury. Sluchátka by tak měla nabídnout čistý poslech s minimálním zkreslením napříč celým frekvenčním spektrem. Beats Studio Buds se na americkém trhu budou prodávat za cenu 149,99 dolarů, což v přepočtu činí necelých 3 tisíce korun. Sluchátka budou dostupná i v Evropě, ale na jejich cenu si budeme muset zatím počkat.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat