Realme poprvé ukázalo sluchátka Buds Q2

Realme poprvé ukázalo sluchátka Buds Q2
2021-04-30T18:00:51+02:00
• 30. 4. 2021

První generace sluchátek Buds Q působí na trhu od července loňského roku a čínská společnost Realme právě ukázala konečnou podobu druhého pokračování. Výbava se adekvátně odráží v prodejní ceně, což znamená, že po přepočtení částky můžete očekávat spíše jen lehce průměrné prvky. Čínský výrobce zároveň tedy spustil oficiální prodej za cenu od 835 Kč.

Další do počtu

Realme Buds Q2 po vnější stránce vychází víceméně z původního zástupce. Nabíjecí krabička s microUSB portem má téměř stejné zpracování a samotná sluchátka jsou pouze mírně přepracována včetně vnitřností. Pecky do uší disponují dotykovými ploškami pro ovládání a odolnost IPX4 zajišťuje odolnost vůči dešti nebo potu při sportování. Konektivitu řeší přes Bluetooth 5.0 a mají dosah až 10 metrů od spárovaného zařízení.

Buds Q2 3 1898x1544x

Zdroj: Realme.com/pk

Oblíbenější funkci aktivního potlačení okolního hluku vytlačila technologie ENC, která během telefonování filtruje rušivé elementy v okolí. Herní režim snižuje zpoždění zvuku na hodnotu 88 ms či Bass Boost+ vylepšuje podání basů při poslechu hudby. Celková výdrž činí 20 hodin, přičemž sluchátka vydrží hrát maximálně 5 hodin. Navíc jim stačí 10 minut v elektrické síti pro 2 hodiny poslechu. Firma Realme bude dodávat dvě barevné verze – černá, modrá.

Buds Q2 4 2280x1100x Buds Q2 2 2280x1256x

Zdroj: Realme.com/pk

Zdroje: realme.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat