Galaxy Z Fold 3 bude mít schovanou kameru pod displejem aktualizováno

Galaxy Z Fold 3 bude mít schovanou kameru pod displejem [aktualizováno]
2021-05-03T06:05:56+02:00
• 3. 5. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

2

Aktualizováno 3. 5.

Po několika týdnech zde máme další informace kolem nadcházejícího modelu Galaxy Z Fold 3. Ty přicházejí současně s uniklým marketingovým materiálem horší kvality. I tak se dozvídáme, na co bude společnost lákat. V první řade bude k dispozici S Pen stylus, zřejmě s upraveným designem, aby příliš nepoškodil samotný povrch displeje.

galaxy z fold 3 leak 1 1080x1356x

Zdroj: Sammobile

Dále bude k dispozici kamera schovaná pod displejem, konkrétně pod ohebným panelem. Je otázkou, jak bude kvalitní samotný výstup, ale zřejmě nabídne dostatečnou kvalitu pro videohovory.

galaxy z fold 3 leak 3 1200x675x galaxy z fold 3 leak 2 1 1199x662x

Zdroj: Sammobile

Původní článek 17. 4.

Samsung vloni představil druhou generaci Galaxy Z Fold 2 a je téměř jisté, že letos dorazí ta třetí. O připravovaném modelu Galaxy Z Fold 3 se mluví již delší dobu a zatím to vypadá, že jednou z jeho hlavních novinek bude podpora stylusu S Pen. Ten ale podle nejnovějších informací nebude kam zasunout.

Uvnitř Galaxy Z Fold 3 nebude dostatečný prostor pro stylus

Stylus S Pen se podle korejského serveru do připravovaného ohebného telefonu jednoduše nevejde. Samsung pro něj prý plánoval ponechat otvor podobně jako tomu tak je u řady Galaxy Note, ale nakonec to nepůjde. Z Fold 3 má být údajně ještě tenčí a lehčí než předchůdce, což integrace dělá ještě více obtížnou.

zfold3 1200x865x

Zdroj: GSMArena

Samsung se tak má vydat stejnou cestou jako u Galaxy S21 Ultra (recenze), kde se stylus prodává zvlášť a je možné ho uchovávat s telefonem ve speciálním pouzdru. Nicméně to zkrátka není tak pohodlné. Letos se tak budeme pravděpodobně muset zcela obejít bez telefonu s vestavěným stylusem. Řada Galaxy Note totiž prý také nepřivítá žádný nový top model. Nové ohebné telefony Samsung chystá představit v druhé polovině roku, kdy se máme dočkat také Galaxy Z Flip 2.

Zdroje: gsmarena.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Mato Freedo

18. 4. 2021, 8:09

Proč ten pen neudělají teleskopický?

Přemysl Vaculík

VIP 18. 4. 2021, 9:39

Bylo by to velmi komplikované, když je nutné, aby měl v sobě elektroniku. Nedá se srovnávat s obyčejnými „párátky“ z minulosti.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat