SAZKAMobil upravuje datové balíčky

SAZKAMobil upravuje datové balíčky
2021-03-23T13:30:27+02:00
• 23. 3. 2021

Zdroj: SAZKAMobil

V poslední době už neevidujeme nějaké dramatické změny v cenách mobilního internetu, případně se neobjevují úpravy cen, zejména u hlavních operátorů. Dnes se ale ozývá SAZKAMobil a ohlašuje změny v rychlosti, objemech i cenách některých balíčku.

Nejen více dat

Virtuální operátor ve své tiskoví zprávě chytře uvádí, že lze získat 1 GB dat i za 17 Kč. Taková cena vypadá lákavě, ale dostanete se na ni jen v případě, že koupíte balíček čítající 50 GB. Předplacenkáři si tedy mohou zakoupit tento balíček, ale musí zaplatit 850 Kč, což je poněkud nevýhodné, když se na trhu objevují za takovou cenu kompletní tarify s dostatečným objemem dat, a dokonce v některých případech je k dispozici neomezené připojení.

„Zvyšující se zájem o stále větší množství mobilních dat je patrný napříč celým trhem a zákazníci SAZKAmobilu nejsou pochopitelně výjimkou. Proto jsme se rozhodli pro snížení cen datových balíčků a přidali také nový 50 GB balíček,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb společnosti Sazka.

U předplacenkářů zůstaneme. Původní balíček s 200 MB navyšuje na 500 MB, přičemž cena se změnila ze 70 Kč na 80 Kč. Dále 1GB balíček zlevňuje ze 170 Kč na 100 Kč.

Dále došlo na změnu u Šťastný tarif 99, kde místo základního balíčku čítajícího 200 MB se nově nabídne 500 MB bez změny ceny. Pro všechny ostatní Šťastné tarify se pak mění cena dokupovaného 1GB balíku dat na 100 Kč, což je zlevnění o 50 Kč.

Jak dále připomíná ředitel největšího virtuálního operátora u nás Jan Schmiedhammer, na zákazníky čeká ještě jeden velmi milý bonus. „SAZKAmobil je jediný z velkých virtuálního operátorů, který uměle neomezuje rychlost mobilního LTE připojení. Naši zákazníci tak mohou plně využít rychlosti až 150 Mb/s,“ říká Jan Schmiedhammer.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat