Vivo odhaluje připravovaný přírůstek S9

Vivo odhaluje připravovaný přírůstek S9
2021-02-20T13:30:54+02:00
• 20. 2. 2021

Zdroj: Gizchina.com

Už začátkem příštího měsíce společnost Vivo poprvé odhalí chystaný telefon s označením S9, který by měl po více než půl roce vystřídat předchozí generaci. Jedním z lákadel u loňského modelu S7 bylo zaměření na kvalitní selfie fotografie, takže ani tentokrát tomu nemusí být jinak. Novinka zatím sice uniká jen skrze čínskou sociální síť Sina Weibo, ale zanedlouho vše rozsekne i samotný výrobce.

Změny hlavně uvnitř

Na první pohled nejsou obě generace od sebe příliš vzdáleny, neboť to podstatné se odehraje až ve vnitřní stránce. Vpředu lze vyhlížet 6,4palcový displej s rozlišením 2 400 x 1 080 pixelů a 90Hz obnovovací frekvencí. Milovníky selfie potěší 44MPx snímač, k němuž možná ještě připojí druhý 8MPx objektiv. Hardwarovou stránku bude reprezentovat čipová sada Dimensity 1100 od MediaTeku a 12GB operační paměť RAM.

Záda ponesou tři fotoaparáty v obdélníkovém modulu a jeden z nich má být 64MPx senzor. Samozřejmostí jsou dvě přisvětlovací LED diody. Zbývající výbavu uzavírá podpora sítí 5. generace nebo nejnovější verze operačního systému Android 11, ke kterému přidají vlastní rozhraní OriginOS. Cenovka by se mohla dostat lehce přes hranici 450 dolarů (tj. cca 9 524 Kč). Bližší podrobnosti budou známy už 6. března po oficiálním oznámení.

S9 2 690x690xZdroj: Gizchina.com

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat