Patent OPPA ukazuje sekundární displej v modulu fotoaparátu

Patent OPPA ukazuje sekundární displej v modulu fotoaparátu
2021-02-21T20:34:55+02:00
• 22. 2. 2021

Zdroj: 91mobiles.com

Nedávno se objevily obrázky Xiaomi Mi11 Ultra, které se sekundárním displejem na zadní straně umístěný vedle fotoaparátů. Nyní byl na CNIPA spatřen patent výrobce OPPO, který nabízí podobné, ale zároveň odlišné řešení.

Elegantní řešení pro sekundární displej

Rendery smartphonu ukazují design, který výrazně připomíná Huawei Mate 40 Pro (recenze). Měli bychom se tedy dočkat kulatého fotoaparátu pravděpodobně se třemi čočkami a velkého zakřiveného displeje. Bohužel není zatím známo, jestli a kdy se takto vypadajícího smartphonu dočkáme. Zveřejněné rendery jsou ale velmi kvalitní a podle designu se dá očekávat, že zařízení bude spadat do řady Find.

oppo phone patent images 01 500x553x oppo phone patent images 02 500x553x oppo phone patent images 03 500x553x oppo phone patent images 04 500x553x oppo phone patent images 05 500x553x oppo phone patent images 06 500x553x oppo phone patent images 07 500x553x

zdroj: 91mobiles.com

Jak je z obrázků patrné, uprostřed kruhového modulu fotoaparátu je umístěn malý displej, který zobrazuje datum a čas, jenž by mohl být alternativou k Always-on na hlavním displeji. Nabízí se ale také jiná řešení, jako třeba hledáček při focení selfie, kvůli malé velikosti by tato volba ale nebyla příliš praktická.

Na bocích si lze také všimnout USB-C pro nabíjení, mřížky reproduktoru, šuplíčku pro SIM, případně microSD kartu, a také onoho zakřiveného displeje. Jak je již zmíněné výše, není jisté, zda OPPO chystá uvést zařízení s tímto designem, takto elegantně řešený sekundární displej by ale byl určitě velmi zajímavý.

Zdroj: 91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat