Caviar zbavil fotoaparátu iPhone 12 Pro v edici Stealth

Caviar zbavil fotoaparátu iPhone 12 Pro v edici Stealth
2020-12-07T07:22:33+02:00
• 8. 12. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Ruská společnost Caviar známá svými přestavbami prémiových telefonů se rozhodla tentokrát vzít na paškál nejnovější a zároveň nejlepší model iPhone 12 Pro z dílny kalifornského Applu. Jejich nejnovější přestavba je součástí speciální edice Stealth, která jde naproti uživatelům pohybující se v prostorech, kde zakazují užívat jakákoliv záznamová zařízení. Na jednu stranu šílená myšlenka, ale první pohled nevypadá vůbec špatně.

V maximálním soukromí

Trojici fotoaparátů v zadní části vystřídal panel vyrobený z tvrzeného titanu (Stealth) nebo ještě navíc se zlatým PVD povrchem (Stealth Gold). Obě varianty budou vyrobeny v limitované edici, a to pouze do výše 99 kusů, což dává smysl. Minimum uživatelů je totiž ochotno vysolit pořádný balík peněz. Podniky raději volí jinou cestu k zajištění bezpečnosti.

Caviar iPhone 12 Pro Stealth 1 1600x978x Caviar iPhone 12 Pro Stealth 4 1600x978x

Zdroj: GSMArena.com

Přední kamerka svázaná s technologií Face ID se sice také nevyhnula zásahu, ale zde došlo pouze k úplné deaktivaci. Avšak funkce odemykání pomocí obličeje u něj stále funguje. Ta totiž funguje odděleně přes infračervený snímač s názvem TrueDepth.

Zaslaný dotaz ohledně funkčnosti nabíječky MagSafe nám nebyl zatím zodpovězen, takže jej do článku doplníme až později. Každopádně základní provedení pořídíte za 4 990 dolarů (tj. cca 108 950 Kč), zatímco vyšší verze se zlatým povlakem stojí 5 520 dolarů (tj. cca 120 522 Kč).

Caviar iPhone 12 Pro Stealth 5 1600x978x Caviar iPhone 12 Pro Stealth 3 1600x978x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat