Amazfit GTS 2 mini a Amazfit Pop Pro představeny

Amazfit GTS 2 mini a Amazfit Pop Pro představeny
2020-12-02T18:00:55+02:00
• 2. 12. 2020

Zdroj: FoneArena

Společnost Huami představila slíbené hodinky Amazfit GTS 2 mini, tedy menší verzi GTS 2. Těšit se tak můžeme na menší displej a tenčí konstrukci ve srovnání s původním modelem GTS 2, který byl představen v září. 

Amazfit GTS 2 mini

Chytré hodinky přichází s 1,55palcovým AMOLED displejem s možností AOD. Rozlišení displeje činí 354 x 306 pixelů. Ačkoliv se jedná o mini variantu, stále nabízí veškeré zdravotní funkce. Hodinky tak podporují 24hodinové sledování srdeční frekvence a monitorují kyslík v krvi. Dále zde máme sledování spánku, takže budete schopni přesně identifikovat fáze spánku a spánkové stavy. 

Amazfit GTS 2 mini Amazfit GTS 2 mini

Zdroj: FoneArena

Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny, čímž se nám váha hodinek zastavila na velmi příjemných 19,5 gramech (bez řemínku). Celkové rozměry zařízení činí 40,5 × 35,8 × 8,95 mm. Důležitým parametrem je 220mAh baterie, která slibuje až 14denní běžný provoz, vydržet ale hodinky mohou až 21 dní díky speciálnímu režimu. 

Samozřejmě hodinky podporují více než 70 sportovních režimů a mají třeba odolnost vůči vodě do 50 metrů (5ATM). Amazfit GTS 2 mini spojíte prostřednictvím Bluetooth 5.0 LE jak ke svému iOS zařízení, tak také k Androidu. 

Amazfit Pop Pro

Huami ale představilo také Amazfit Pop Pro, což je GPS verze Amazfit Pop, která byla představena teprve nedávno. Nabízí tedy 1,43palcový TFT displej, odolnost proti vodě (5ATM), výdrž baterie až devět dní nebo 60 různých sportovních režimů. Tento model dokáže monitorovat třeba také stres a menstruační cyklus. 

Amazfit GTS 2 mini

Zdroj: FoneArena

Amazfit GTS 2 mini se bude prodávat v barvách Deep Pine Green, Rose Pink a Obsidian Black za cenu 106 dolarů (přibližně 2 330 Kč bez DPH). Amazfit Pop Pro zakoupíte v černé, zelené a růžové barvě za 60 dolarů (cca 1 320 Kč bez DPH). V prodeji budou oba modely od 10. prosince. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat