Moto E7 poprvé na renderech odhalující celý design

Moto E7 poprvé na renderech odhalující celý design
2020-11-12T15:00:53+02:00
• 12. 11. 2020

Zdroj: Gizmochina

V loňském roce společnost Motorola představila model Moto E6, přičemž o měsíc později (v září) dorazila novinka v podobě Moto E6 Plus. Lenovo, které nově Motorolu vlastní, představilo nedávno model Moto E7 Plus. Doposud jsme se ale nedočkali klasického modelu, tedy Moto E7. 

Moto E7 Plus oficiálně, další s 5000mAh baterií [aktualizováno]

Moto E7 stále s 3,5mm jack konektorem

Na internetu se objevila hned řada spekulací, přičemž ta poslední odhaluje rovnou design ve dvou variantách. A zdá se, že představení telefonu může být velmi brzy. Podle leakera Abhiskeka Yadavea bude telefon k dispozici v modré a šedé barvě. Jak můžete vidět na přiložených snímcích, Moto E7 bude mít velmi decentní výřez v displeji – ve tvaru kapky vody. 

Moto E7

Zdroj: Gizmochina

Zadní strana bude zajímavá z pohledu designu. Fotoaparáty budou totiž rozmístěny ve tvaru čtverce. V něm pak najdeme duální fotoaparáty – 48 Mpx + 2 Mpx. Pod čtvercem najdeme logo společnosti, ve kterém bude umístěna čtečka otisků prstů. Na horní straně zařízení se naopak bude nacházet 3,5mm jack konektor. 

V posledních měsících se Moto E7 objevilo hned několikrát v certifikačních procesech – FCC, NBTC a TUV. To naznačuje, že telefon může opravdu dorazit už tento měsíc. Model E7 by měl nabídnout 6,2palcový HD+ displej a přední 5Mpx fotoaparát. 

Moto E7

Zdroj: Gizmochina

Zařízení samozřejmě bude pracovat s operačním systémem Android 10. Počítat údajně máme také s 5 000mAh baterií. Jaký procesor ale bude použit, není prozatím zřejmé. Někteří tvrdí, že bychom se měli dočkat čipové sady od MediaTeku. O dočasné spuštěné aplikace a dokumenty by se měla starat 2/4GB operační paměť. Naopak pro soukromá data má být připraveno vnitřní 32/64GB úložiště. Cena by se měla pohybovat kolem 100 dolarů, tj. cca 2 335 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat