Geekbuying chystá největší slevy na produkty sponzorovaný článek

Geekbuying chystá největší slevy na produkty [sponzorovaný článek]
2020-11-07T09:54:57+02:00
• 7. 11. 2020

11. listopadu vypukne velký čínský den, během kterého obchod Geekbuying poskytne bláznivé nabídky a slevy na široké spektrum produktů. Geekbuying je tedy připraven nabídnout slevové kupóny pro všechny kategorie, včetně Kugoo Kirin Mini 2 nebo Xiaomi Urevo U1.

Geekbuying a 11.11 Festival

Svátek, který se koná už za necelý týden (11.listopadu), je populární nejen v Číně, ale i v ostatních krajinách. Internetové obchody totiž nabízí někdy až extrémní slevy na všechny produkty. A protože do akce zbývá několik málo dní, začalo odpočítávání. V podstatě už jde o několikaletou tradici. Čínské online obchody už začaly zveřejňovat reklamní bannery a Geekbuying není žádnou výjimkou. 

11.11 festival od Geekbuying je rozdělen do tří fází, přičemž poslední váze už probíhá a končit bude 13. listopadu. Během čekání na první fázi, která bude zcela největší, můžete využít menší slevy, a to prostřednictvím kupónů níže. Platné jsou ale pouze do 10. listopadu. 

  • Kupón: 11SALE201 – sleva 3 $ na 30$ nákup
  • Kupón: 11SALE202 – sleva 10 $ na 100$ nákup 
  • Kupón: 11SALE203 – sleva 20 $ na 300$ nákup

Podívali jsme se na současnou nabídku a identifikovali dva zajímavé produkty, které stojí za zvážení. Nejen u těchto produktů můžete využít výše uvedené akční kupóny. Co nás tedy zaujalo nejvíce?

Kugoo Kirin Mini 2

Jedná se o skládací koloběžku pro děti s motorem o výkonu 150 W. Maximální rychlost koloběžky dosahuje 15 km / h. Vybavena je 8palcovým předním kolem a 6,5palcovým zadním kolem. Dále ve výbavě nalezneme elektrickou a ruční (nožní) brzdu. Na jedno nabití ujede úctyhodných 10-14 km. Naopak maximální nosnost koloběžky je 65 kg. 

Geekbuying

Pomocí kódu 11SALE202 si můžete koupit KUGOO Kirin Mini 2 za cenu 163 EUR s dopravou zdarma z evropských skladů, tedy bez DPH a cla. Koupit koloběžku můžete ZDE.

Xiaomi Urevo U1

Xiaomi Urevo U1 je kompaktní, skládací běžecký pás s velmi minimalistickou konstrukcí. Použít jej tak může celá rodina. Díky tloušťce 6,5 centimetrů můžete pás schovat pod postel nebo pohovku. Podporuje maximální rychlost 6 km / h a tři režimy použití – pohotovostní, manuální a automatický.  Můžete si ho tento týden koupit za 240,70 EUR s kódem 11SALE202 a dopravou zdarma z evropských skladů. Koupit pás můžete ZDE

Geekbuying

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat