LG W31 přijde s drobnými vylepšeními

LG W31 přijde s drobnými vylepšeními
2020-10-14T15:00:52+02:00
• 14. 10. 2020

Zdroj: Techcrunch.com

Do databáze Google Play Console zamířila další novinka od společnosti LG, která by se měla zanedlouho objevit pod označením W31 a bude nabízena v rámci segmentu střední třídy. Jihokorejský výrobce samozřejmě nedokázal uhlídat první prvky z výpisu specifikací, přičemž půjde o přímého nástupce za model W30. Ten byl uveden na mobilní trh v červnu loňského roku, kdy LG k němu ještě přidalo dvojici W10 a W30 Pro.

Přírůstek do počtu

Zveřejněný seznam do přední části připisuje displej s rozlišením 1 600 x 720 pixelů a v poměru stran 20:9. Vzhledem k nálepce cenově dostupného zařízení pravděpodobně půjde o obyčejný LCD panel. Selfie kamerka umístěná ve „Waterdrop“ výřezu má mít rozlišení 16 megapixelů. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Helio P22 (MT6762) od MediaTeku nebo 4GB operační paměť RAM.

LG W31 1231x688x

Zdroj: GSMArena.com

Ačkoliv neznáme podobu zadní strany, tak můžeme očekávat tři objektivy fotoaparátu ve složení 13 + 12 + 2 MPx a přisvětlovací LED diodu. Celkovou výdrž bude udávat článek baterie s kapacitou 4 000 mAh. Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android v předinstalované 10. verzi. Nakonec během pár dnů či týdnů snad poznáme bližší podrobnosti.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat