iPhone 13 nabídne 120Hz displej, iPhone SE 3 dorazí o rok později

iPhone 13 nabídne 120Hz displej, iPhone SE 3 dorazí o rok později
2020-10-05T13:30:33+02:00
• 5. 10. 2020

Zdroj: MacRumors

1

Analytik Ross Young sdílel řadu informací ohledně připravovaného iPhone 13, který bude nástupcem nadcházející řady iPhone 12. Předpokládá se, že iPhone 13 nabídne stejné modely, které Apple chystá u letošní řady. Dočkat bychom se tak příští rok měli jednoho 6,7palcového modelu Pro Max, jednoho 6,1palcobého modelu Pro, jednoho 6,1palcového modelu a jednoho 5,4palcového modelu s přídavkem Mini. Z toho tedy vyplývá, že zařízení neprojdou významnými designovými změnami. 

iPhone 13 s kompletní podporou 5G

U telefonů se předpokládá integrovaná dotyková technologie od BOE Technology a LG Display, tito výrobci pokryjí dodávky displejů pro 6,1palcový iPhone 13 a 13 Pro. Společnost Samsung naopak dodá technologii Y-Octa pro všechny telefony. 

Young tvrdí, že nejdůležitějším vývojem u modelů iPhone 13 Pro bude přijetí displejů ProMotion podporujících 120 Hz s proměnlivou obnovovací frekvencí. Znamená to tedy, že bychom se letos 120Hz displejů neměli dočkat, v příštím roce ano. 

iPhone 13

Zdroj: MacRumors

Příští modely nabídnou stejné fotoaparáty jako iPhone 12 Pro Max, zatímco velikost senzorů u obou modelů Pro se zvýší. Znamená to tedy, že u všech modelů dojde k významnému zlepšení fotoaparátů. Spekuluje se také o tom, že by LiDAR skener mohl dorazit i na jiné modely než Pro.  Celá řada iPhone 13 by pak měla získat plnou podporu 5G konektivity.

Analytik ale zveřejnil také informace o nadcházející třetí generaci iPhone SE. Té se totiž příští rok nedočkáme, nová generace dorazí v průběhu roku 2022. Očekává se, že iPhone SE 3 nabídne 6,1palcový LCD displej, Touch ID, sub-6GHz 5G a stejné fotoaparáty jako iPhone 11 se stejným designem. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Karel Mička

5. 10. 2020, 13:47

Haha

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat