Apple TV dorazí s novými procesory a přepracovaným ovladačem

Apple TV dorazí s novými procesory a přepracovaným ovladačem
2020-10-05T12:10:33+02:00
• 5. 10. 2020

Zdroj: MacRumors

Nedávno se po internetu začalo šířit nemalé množství zpráv ohledně nového Apple TV. Známý leaker Fudge dokonce sdílel podrobnosti o hardwarových specifikací připravovaného produktu. 

Apple TV může dorazit s různými procesory

Fudge ve svém tweetu uvádí, že Apple připravuje několik nových set-top boxů Apple TV s čipem A12 a A14X. Leaker nadále tvrdí, že je v přípravách nový ovladač. V tomto případě ale není jasné, zda půjde o aktualizovaný ovladač Siri Remote nebo nový herní ovladač. 

apple tv 4 800x468x

Zdroj: MacRumors

V twitterovém příspěvku je dále poznamenáno, že Apple spolupracuje s vývojáři na příchodu nových konzolových her pro službu Apple Arcade. Některé hry by pak bylo možné spustit pouze na procesoru A13 Bionic nebo novějším. Takže příchod nového set-top boxů je zcela na místě. 

První náznaky příchodu Apple TV s čipem A12 byly odhaleny v beta verzi operačního systému iOS 13.4, který byl vývojářům zpřístupněn v únoru letošního roku. Kromě aktualizovaného procesoru a kódového označení T1125 spekulace naznačují, že zařízení nabídne vyšší kapacitu úložiště 64 a 128 GB. Olej do ohně přidal také Jon Prosser, který již dříve zmínil, že nová Apple TV bude vybavena čipem A12X Bionic.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat