OnePlus Nord N10 5G – poodhalují se specifikace aktualizováno

OnePlus Nord N10 5G – poodhalují se specifikace [aktualizováno]
2020-10-22T16:00:47+02:00
• 22. 10. 2020

OnePlus Nord; Zdroj: OnePlus

1

Aktualizováno 22. 10.

Představení odlehčené verze OnePlus Nord se blíží, což se ukazuje třeba na únicích. Nyní se dozvídáme od zdroje @onleaks specifikace. Novinka bude poháněna procesorem Snapdragon 690 s přímou podporou 5G. K dispozici bude mít 6 GB operační paměti a pro data poslouží 128GB úložiště. Displej bude mít úhlopříčku 6,49 palců s Full HD+ rozlišení. Nabídne 90Hz obnovovací frekvenci, ale zatím nevíme, o jakou technologii půjde.

Na zadní straně bude sestava čtyř foťáků, přičemž včele bude 64MPx senzor. Dále poslouží 8MPx širokoúhlý foťák a pak zde budou dva 2MPx snímače –  pro makro snímky a hloubku ostrosti. Baterie bude mít kapacitu 4300 mAh. V oblasti konektorů se samozřejmě nabídne USB C a také navíc 3.5mm jack.

Původní článek 17. 9.

Když společnost OnePlus letos představila novinku Nord (recenze), dozvěděli jsme se, že tento model nezamíří do USA. To by nás v Evropě moc netrápilo, ale zástupci společnosti se nechali slyšet, že Nord není jediný zástupce střední třídy. Máme se těšit na další novinky. Jednou z nich bude OnePlus Nord N10 5G.

OnePlus 8T nabídne 120Hz displej a Android 11 [aktualizováno]

OnePlus Nord N10

Již jsme zaznamenali náznaky chystaných novinek od OnePlus, jedna má mít k dispozici dokonce Snapdragon 460. Web Android Central získal informaci, že se chystá smartphone OnePlus Nord N10 5G, který první zamíří do USA. Následně by se jeho dostupnost mohla rozšířit.

Bude se v podstatě jednat o levnější verzi původního modelu Nord. O výkon se zde má starat Snapdragon 690, který bude mít k dispozici 6 GB operační paměti. Pro data poslouží 128GB úložiště. Konektivitu a zejména pak podporu 5G sítí zajistí modem Snapdragon X51 5G, který je zabudovaný přímo v procesoru.

color nord 276x348x

OnePlus Nord; Zdroj: OnePlus

Displej by měl mít úhlopříčku 6,49 palců s Full HD+ rozlišením, přičemž má nabídnout podporu 90Hz obnovovací frekvence. Na zadní straně se budou nacházet tři foťáky, kde hlavní nabídne 64 MPx. Sekundární bude vybaven 8MPx senzorem pro širokoúhlé focení a poslední bude jen pro dodatečné efekty.

Více informací není známo, ani samotná podoba novinky. Spekuluje se, že by cena měla být v přepočtu okolo deseti tisíc korun. K uvedení by mělo dojít ke konci tohoto roku.

Zdroje: androidcentral.com, app.voice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 22. 10. 2020, 16:08

LG K92 vs Oneplus Nord 10 :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat