OnePlus „Clover“ má stát 200 dolarů

OnePlus „Clover“ má stát 200 dolarů
2020-08-28T15:18:25+02:00
• 28. 8. 2020

Zdroj: OnePlus

Nedávno jsme vás informovali, že společnost OnePlus pracuje na dalších modelech řady Nord. Během příštího měsíce by mělo dojít na představení modelu se Snapdragonem 690 a ještě tento rok bychom mohli očekávat cenově ještě dostupnější mobil se Snapdragonem 460. Nyní web Android Central přichází s bližšími informacemi.

OnePlus chystá chytré hodinky, možná s Wear OS

OnePlus „Clover“

Očekáváme, že model se Snapdragonem 690 bude uveden jako OnePlus Nord Lite, ale objevují se informace o zařízení s kódovým označením „Clover“. Dle současných náznaků se má jednat o smartphone s cenou kolem 200 dolarů, tedy přibližně 4 400 Kč bez daně. Pakliže se bude jednat o celosvětově dostupný mobil a zamíří i do Česka, cena by se mohla pohybovat kolem 5 700 Kč.

Samozřejmě nelze očekávat za tuto cenu nějak dobře vybavené zařízení. Dle webu Android Central máme očekávat 6,52palcový displej s HD+ rozlišením, 4 GB RAM a 64GB úložištěm s podporou rozšíření pomocí microSD karet. Čtečka otisků prstů má být na zadní straně společně se třemi foťáky. Hlavní má nabídnout 13MPx rozlišení, další dva budou mít po 2 MPx. Asi poslouží pro určení hloubky ostrosti a makro snímky.

OPPO A53 839x789x

Oppo A53; Zdroj: fonearena.com

V rámci konektivity se nabídne 4G, Wi-Fi 5 a Bluetooth 5.0. Asi nejzajímavější specifikací bude baterie, která by měla nabídnout kapacitu 6000 mAh s podporou 18W nabíjení. Z dostupných informací nám z tohoto popisu vyplývá, že by se mohlo jednat o odvozeninu nedávné novinky Oppo A53, která má obdobné specifikace. Ostatně Oppo a OnePlus jsou sesterské společnosti. Pakliže se náš předpoklad potvrdí, můžeme se navíc těšit na 90Hz displej.

Budeme si muset počkat na další informace a případně rendery. Sice se nebude jednat o nějak úžasné zařízení, ale možná OnePlus ukáže ostatním výrobcům v této cenové kategorii, jak se má odladit systém. Právě v této kategorii OnePlus celkem vyniká.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat