Bixby stále žije a v novém kabátku jí to moc sluší

Bixby stále žije a v novém kabátku jí to moc sluší
2020-10-29T19:30:55+02:00
• 29. 10. 2020

Zdroj: Samsung

1

Přestože Samsung tento měsíc začíná rušit podporu některých funkcí rozšířené reality Bixby, jihokorejský technologický gigant rozhodně nemá v plánu vzdát se svého virtuálního asistenta. Naopak, Samsung nyní rozšiřuje aktualizaci, která představuje novou ikonu a kompletní vizuální změnu. Redesign se již začal šířit mezi uživatele a působí jako kříženec Google Assistant a Siri v iOS 14. 

Bixby dostává nový design

Jak vidíte na přiložených snímcích, aktualizované rozhraní Bixby nezabírá celou obrazovku. Místo toho se UI zobrazuje pouze v malé části v dolní části displeje s vybledlým pozadím, jako nabízí Google Assistant. Stará ikony byla také nahrazena, tentokrát plošší alternativou, která se přepne na vodorovný pruh ve chvíli, kdy asistent poslouchá váš příkaz. 

Bixby Bixby

Zdroj: XDA-Developers

Stránka Bixby taktéž dozrála změny, má totiž spodní navigační lištu zobrazující tři ikony – ikonu klávesnice pro zadávání textových příkazů, ikonu mikrofonu pro zadávání hlasových příkazů a ikonu domů. Schéma stránky byla změněno na černou/šedou barvu. Aktualizované části jsou k dispozici v rámci Bixby Voice 3.0, kterou si stáhnete, pokud máte One UI 2.1 a One UI 2.5.  

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Václav Hájek

31. 10. 2020, 18:34

Kez by tak zrusili cele bixby. Presel jsem na S10e jen kvuli velikosti telefonu. Hlasitost naproti pwr je peklo a dedikovane tl. na minoritniho asistenta s vendor-lock v srdci, to je dvojite peklo. Sice se da nastavit napr. spusteni fotaku (a la Xperia), ale neporadi si to se zamcenym pristrojem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat