Asus oficiálně oznámil svůj první ZenGimbal

Asus oficiálně oznámil svůj první ZenGimbal
2020-10-03T11:30:14+02:00
• 3. 10. 2020

Zdroj: Tmall.com

1

Tchajwanská společnost Asus konečně zařazuje svůj první gimbal do oficiálního prodeje. Ačkoliv výrobce nedal novince příliš mnoho prostoru, tak rozhodně si zaslouží zmínku díky široké škále využití a celkem přijatelné cenovce. Stabilizační zařízení pro eliminaci otřesů během natáčení či fotografování již dříve stihlo získat několik významných ocenění. Případní zájemci se tedy mohou začít dívat v obchodech po ZenGimbal.

Pro milovníky fotografování

Zařízení není určeno výhradně pro telefony z dílny Asusu. Do tohoto gimbalu nasadíte cokoliv s maximálním rozměrem 180 x 86 mm a hmotností do 260 gramů včetně GoPro kamery, pokud odpovídá potřebným parametrům. Speciální konstrukce dokonce dovoluje složení do kapsy, což bylo ohodnoceno třemi významnými oceněními od Good Design Award, Red Dot Design Award a iF Design Award.

Asus ZenGimbal 3 689x531x Asus ZenGimbal 2 800x800x

Zdroj: Tmall.com

Uvnitř se nachází článek baterie s kapacitou 3 050 mAh, který slibuje výdrž až 10 hodin při jediném nabití. Uživatelé mají možnost využít nespočet režimů a mohou například natáčet 360° videa nebo pořizovat panoramatické fotografie v úhlu 180°. Jasnější představu o všech funkcích dává zveřejněné video přímo od Asusu. Nakonec musíme zmínit cenu 1 099 čínských jüanů a po přepočtu se dostáváme na přijatelných 3 755 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 3. 10. 2020, 12:46

Nezní to špatně, sem rád že víc výrobců myslí na Gimbal, i když to není smartphone tak je to dobře, už jsou tři, Vivo s X50 Pro, LG s Wing, a Asus.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat