Oppo A93 přichází s velkým displejem a 18W nabíjením

Oppo A93 přichází s velkým displejem a 18W nabíjením
2020-10-03T09:30:13+02:00
• 3. 10. 2020

Zdroj: GSMArena

Tak trochu jsme očekávali, že společnost Oppo představí svůj nový model A93 až 6. října. Výrobce nás překvapil, protože telefon uvedl na trh už teď ve Vietnamu. Na první pohled si říkáme, že zařízení vypadá velmi podobně jako Oppo F17 Pro a Reno4 Lite. Ve skutečnosti tomu tak skutečně je, rozdílem je pouze pomalejší 18W nabíjení. 

Oppo A93 zaujme především cenou

Oppo A93 přichází s velkým, 6,43palcovým AMOLED displejem, který je vybaven tzv. průstřelem. V něm pak najdeme dva fotoaparáty – jeden 16megapixelový a druhý 2megapixelový hloubkový. K dispozici je také čtečka otisků prstů, kterou taktéž najdeme pod displejem. 

Oppo A93

Zdroj: GSMArena

Na zadní straně telefonu se nachází 48megapixelový hlavní fotoaparát s 8megapixelovým ultraširokým snímačem. Zbývající dva foťáky jsou užitečné maximálně tak pro PR společnosti, oba nabízí 2 megapixely. Celková tloušťka Oppo A93 činí 7,48 mm, přičemž váha se nám zastavila na 164 gramech. 

Oppo A93 Oppo A93 Oppo A93

Zdroj: GSMArena

Srdcem zařízení je procesor Helio P95 od MediaTeku. O dočasné spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 8 GB. Pro soukromá data je připraveno 128GB úložiště, které lze rozšířit pomocí microSD karty. Vše potom zakončuje baterie s kapacitou 4 000 mAh s podporou 18W nabíjení. Nechybí zde ani konektor pro sluchátka. Oppo A93 je k dispozici v černé a bílé variantě, přičemž cena se pohybuje kolem 324 dolarů – cca 7 300 Kč bez DPH. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat