Samsung vydal Galaxy A3 Core s nejnutnější výbavou

Samsung vydal Galaxy A3 Core s nejnutnější výbavou
2020-10-03T13:30:24+02:00
• 3. 10. 2020

Zdroj: TheVerge.com

Téměř přesně rok a půl trvalo společnosti Samsung, aby šla s kůží na trh s nejhůře vybaveným zástupcem v portfoliu. Telefon Galaxy A2 Core totiž pomalu začíná střídat nástupce v podobě modelu Galaxy A3 Core, který se poprvé objevil u prodejců v Jižní Africe. Jihokorejský výrobce šetřil, kde se dalo. To jednoznačně potvrzuje velmi omezená výbava nebo neatraktivní zpracování celého zařízení.

Hluboko pod průměrem

Za prodejní cenu v přepočtu 1 950 Kč od Samsungu získáte model vybavený 5,3palcovým TFT LCD displejem s HD+ rozlišením, pod nímž běží čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku a 1GB operační paměť RAM. Interní úložiště o velikosti 16 GB nepřinese příliš mnoho užitku, takže určitě přijde vhod slot až pro 512GB paměťové microSD karty. Vpředu nesmí chybět alespoň 5megapixelová kamerka.

Galaxy A3 Core 1000x561x

Zdroj: Sammobile.com

V zadní části nepřehlédnete osamocený 8megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Tam se také ukrývá 3 000mAh článek baterie napojený k microUSB portu. Softwarovou stránku sice zastupuje populární platforma Android Go, ale dodnes nebyla upřesněna její konkrétní verze. Ještě lze dodat funkci dual-SIM či 3,5mm sluchátkový jack. Galaxy A3 Core bude možné zakoupit v černém, červeném, modrém provedení.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat