Vivo finišuje s modelem Y12s

Vivo finišuje s modelem Y12s
2020-09-25T20:03:44+02:00
• 26. 9. 2020

Zdroj: Yahoo.com

1

Nového zástupce do nižších pater střední třídy zanedlouho zařadí společnost Vivo, která začíná sbírat potřebné certifikace pro zahájení prodeje k modelu ukrytému nyní pod kódovým označením V2026. Ten ovšem v konečném výsledku bude znám jako Y12s a v produktové nabídce doplní Y12 z června letošního roku. Čínský producent nechal telefon naposledy otestovat u Googlu, čímž si vysloužil zařazení do známé databáze Google Play Console.

Jen další do počtu

Do přední části můžeme připsat neznámý displej s rozlišením 1 600 x 720 pixelů, který dostane výřez ve tvaru padající kapky a pochopitelně do ní umístí selfie kamerku. Hlavní výkon si vezmeme pod kontrolu procesor Helio P35 (MT6765) od MediaTeku vybavený osmi jádry pod kapotou a grafickým čipem PowerVR GE8320. Velikost interního úložiště prozatím neznáme, ale u operační paměti RAM lze počítat s kapacitou 3 GB.

Y12s 1200x663x

Zdroj: Gizmochina.com

Softwarovou stránku zastoupí operační systém Android 10 a baterie s neznámou kapacitou bude podporovat technologii rychlého 10W nabíjení. Vzhledem k o něco horší výbavě oproti zmiňovanému modelu Y12 dorazí dnešní novinka za nižší cenu, kterou bychom si mohli představovat někde u hranice 150 dolarů (tj. cca 3 485 Kč). Další informace nepochybně přinesou nejbližší dny či týdny.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

26. 9. 2020, 14:31

Ty tedy jedou. Kdy oficiálně tato firma dorazí na český trh?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat