Samsung představí novinky 23. září

Samsung představí novinky 23. září
2020-09-14T17:51:20+02:00
• 15. 9. 2020

Zdroj: Samsung

Samsung nečeká na jedinou událost v roce, aby představil všechny novinky. Dvakrát do roka dojde na uvedení top modelů v rámci sérií Galaxy S a Galaxy Note. Tento rok jsme se dočkali ale jedné události navíc, kde byla představeny modifikované verze hlavních top modelů. Jednalo se o novinky Galaxy Note10 Lite a Galaxy S10 Lite. Následně došlo na představení Galaxy Note 20 Ultra (recenze) a také samozřejmě Galaxy S20 Ultra (recenze). Zřejmě přišel čas na představení další podobné novinky.

Nové verze Galaxy S20?

V tuto chvíli Samsung rozběhl marketingovou kampaň na představení nových smartphonů. Celá událost se odehraje 23. září v 16:00 našeho času. K dispozici je krátká video ukázka, která naznačuje maximálně jiné barvy chystaného smartphonu.

Další marketingové obrázky naznačují to samé, přičemž Samsung neuvádí cokoliv bližšího. Na základě dřívějších spekulací se pravděpodobně bude jednat o model Galaxy S20 FE, tedy Fan Edition. Bude se stále jednat o top model, ale nabídne upravené specifikace a také mírně upravený design v různých barvách.

01 galaxy unpacked for every fan invitation navy mint 2560x1440x 02 galaxy unpacked for every fan invitation lavender red 2560x1440x

Zdroj: Samsung

Očekáváme, že novinka bude dostupná také ve variantě s podporou sítí páté generace. Otázkou je, jak moc se budou lišit od současných top modelů a jak bude nastavena cena a dostupnost.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat