Nokia 2.4 dostává jasnější obrysy

Nokia 2.4 dostává jasnější obrysy
2020-08-17T06:44:06+02:00
• 17. 8. 2020

Zdroj: Androidheadlines.com

Na širokou veřejnost unikají nové podrobnosti kolem připravované Nokie, která bude známa pod označením 2.4. Společnost HMD Global chce telefon s největší pravděpodobností cílit do nejnižšího segmentu mobilního trhu, kde se ovšem neztratí, protože nezíská úplný základ po stránce vnitřní výbavy. Zařízení bylo naposledy zpozorováno ve známém benchmarku Geekbench, k němuž se právě teď připojuje únik od jiného zdroje ze zahraniční.

Možná už brzy

Jestliže dáme dohromady všechny dostupné informace, tak Nokia 2.4 bude disponovat 6,5palcovým displejem s neupřesněným rozlišením. Ovšem minimálně HD+ může být reálné. Výkonnostní stránku zastoupí procesor MT6762 (Helio P22) od MediaTeku s grafickým čipem IMG PowerVR GE8320. Případní majitelé dostanou na výběr ze dvou hardwarových konfigurací, a to 2GB operační paměť RAM + 32GB interní úložiště nebo 3GB RAM + 64GB úložiště.

Nokia 2.3; Zdroj: HMD Global

Zadní část ponese dva fotoaparáty, které složí z 13MPx a 2MPx senzoru. Naopak vpředu se usadí základní 5megapixelová kamerka. Výbava by měla ještě nabídnout funkci dual-SIM, 4 500mAh článek baterie, operační systém Android 10 či alespoň tři barevné varianty (fialová, modrá, šedá). Datum představení prozatím neznáme, ale spekuluje se o každoročním veletrhu IFA. Ten proběhne v Berlíně ve dnech od 3. do 5. září.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat