Gionee přináší novinku K3 Pro

Gionee přináší novinku K3 Pro
2020-08-25T19:51:44+02:00
• 26. 8. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Model K3 z konce září loňského roku hodlá společnost Gionee vystřídat v poměrně chudém portfoliu. Novinka se začíná pomalu objevovat u prvních prodejců pod označením K3 Pro, přestože čínský výrobce jí nevěnoval téměř žádnou pozornost a byla údajně oznámena již v úterý 18. srpna. Dnešní zařízení bude zapadat do segmentu střední třídy, kde narazí na nespočet obdobně vybavených telefonů.

Jen nutná vylepšení

Přední panel disponuje 6,53palcovým displejem s HD+ rozlišením a klasický „Waterdrop“ výřez nabídne 13megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. O hlavní výkon se stará osmijádrový procesor Helio P60 od MediaTeku postavený vedle dvou konfigurací – 6GB RAM + 128GB úložiště nebo 8GB RAM + 128GB úložiště. V obou případech využijete slot pro paměťovou microSD karty.

Do zad byl nasazen čtvercový modul, který obsahuje přisvětlovací LED blesk a tři objektivy fotoaparátu s hlavním 16megapixelovým snímačem. Samozřejmostí je skener otisků prstů či 4 000mAh článek baterie podporující technologii rychlého 10W nabíjení. Nejslabším článkem se stane starší operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Mezi zbývající prvky patří USB typu C, funkce dual-SIM a 3,5mm sluchátkový jack.

Prodejci dávají na výběr ze dvou barevných provedení (Jade Green, Pearl White) a přidávají cenovku v přepočtu 2 234 Kč. Vyšší konfiguraci pořídíte od 2 554 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat