Gionee K3 – další průměrná vlaštovka

Gionee K3 – další průměrná vlaštovka
2019-09-27T12:26:14+02:00
• 28. 9. 2019
1

Společnost Gionee se pomalu začíná vracet zpět do zajetých kolejí, což přímo potvrzuje další nový telefon z jejich dílny. Čínský výrobce na domácím trhu sice oficiálně spouští prodej modelu s názvem K3, ale nevýrazná výbava mu nevěští nijak slibnou budoucnost mezi silnou konkurencí. Nicméně nový management si zaslouží pochvalu za snahu o oživení značky, které ještě v roce 2016 patřila 8. pozice v žebříčku největších výrobců v Číně.

Jedině pro nenáročné

Přední část zabírá 6,2palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a „Waterdrop“ v sobě ukrývá základní 8megapixelovou kamerku. Hlavní výkon dodává osmijádrový procesor Helio P23 od MediaTeku, ke kterému se vážou dvě rozdílné konfigurace – 4GB RAM + 64GB úložiště nebo 6GB RAM a 128GB úložiště. U obou variant samozřejmě nechybí ani slot pro paměťové microSD karty.

Co se týče sestavy v zadní části, tak do ní byl nasazen 16MPx + 8MPx snímač fotoaparátu, LED blesk pro přisvětlení záznamů či snímač otisků prstů. Celkovou výdrž řídí baterie s kapacitou 5 000 mAh. Zřejmě největší vadou na kráse bude operační systém Android ve starší verzi 8.1 Oreo. Prodejní cena startuje od lákavé hranice 140 dolarů (tj. cca 3 291 Kč) a prodejci nabídnou dvě barevná provedení (černé, modré).

 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

SticklerStickleru

28. 9. 2019, 20:51

Nezkrachovali náhodou Gionee ? :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat